Fotbal intern

Vor să SCAPE de el cu ORICE preţ! PRESIUNE pe o vedetă

Marius Alexe a revenit la Dinamo pe 1 iulie însă oficialii "cîinilor" vor să facă tot posibilul pentru a scăpa de jucătorul a cărui remuneraţie poate depăşi 10.000 de euro pe lună! Conform...
15.08.2014 | 15:38
Vor sa SCAPE de el cu ORICE pret PRESIUNE pe o vedeta
ADVERTISEMENT

Marius Alexe a revenit la Dinamo pe 1 iulie însă oficialii “cîinilor” vor să facă tot posibilul pentru a scăpa de jucătorul a cărui remuneraţie poate depăşi 10.000 de euro pe lună! Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţii atacantului sînt presaţi de conducători să găsească cît mai curînd o ofertă pentru atacant pentru a nu fi nevoiţi să-l plătească în continuare.

Marius Alexe a evoluat pentru Dinamo într-un amical cu Berceni în urmă cu două săptămîni, în care a şi marcat, apoi a intrat şi într-o partidă a lui Dinamo II, în chiar prima cu Florin Bratu antrenor la echipa secundă. Deşi a fost asigurat că va reintra încet, încet în ritm, pentru a se integra imediat în garnitura lui Stoican de la 1 septembrie dacă nu îşi găseşte un angajament în străinătate, şi, implicit, va evolua în partidele echipei secunde pentru a fi menţinut în “priză” pînă atunci, situaţia s-a schimbat miercuri. Dinamo II a jucat în Cupa României cu Viitorul Buzău, dar Alexe nu a figurat în lot. “Terenul a fost foarte prost şi nu avea rost ca Marius să rişte şi să joace acolo. La ce probleme a avut el…”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1,LIGA 1 (7.05.2013)

Le e frică să nu se reaccidenteze Alexe

Mai exact, conducătorii se tem de faptul că o posibilă reaccidentare a atacantului, care a lipsit şase luni după o ruptură de ligamente încrucişate, i-ar compromite definitiv un posibil transfer în străinătate şi implicit ar obliga Dinamo să-i achite salariul care, din această vară, a ajuns la 10.000 de euro lunar conform unor clauze din contract! În plus, la fiecare meci jucat, pentru fiecare gol marcat şi la fiecare selecţie la naţională, suma creşte cu cîteva mii de euro. Practic, aceasta este, pe lîngă temerile legate de o nouă posibilă accidentare, principalul motiv pentru care Alexe se antrenează cu lotul lui Flavius Stoican, dar nu face parte niciodată din lotul primei echipe, deşi el este jucătorul “cîinilor”.

“Găsiţi-i echipă urgent! Îi avem pe Matei şi Rotariu!”

În plus, conducătorii din “Ştefan cel Mare” mai au un motiv pentru care nu l-ar vrea pe Alexe în teren. Concret, reprezentanţilor acestuia li s-a transmis deja că primul unsprezece este cristalizat şi că Marius nu are loc unde să joace în acest moment, chiar dacă este un jucător de valoare. “Cel mai bun randament îl dă pe banda stîngă a terenului, acolo unde noi îi avem acum pe Matei şi Rotariu. Faceţi tot posibilul să-l vindeţi, fiindcă este momentul şi pentru noi şi pentru Marius să vină despărţirea! Nu-i mai putem suporta nici veniturile care sînt mult peste plafonul care s-a impus în această vară la club şi n-ar fi corect ca un jucător să fie mai presus de ceilalţi”, a fost în linii mari discuţia dintre părţi conform surselor.

ADVERTISEMENT

3.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VASLUI 0-0,LIGA 1 (28.07.2013)

Tatonări cu Ankaraspor

Marea frămîntare a “cîinilor” ţine şi de faptul că în acest moment nu există nicio ofertă concretă pentru Marius Alexe! Practic, în ciuda faptului că mai multe cluburi din Turcia şi Rusia ar fi vrut să-l transfere pe Alexe în această vară, printre care Istanbul BB şi Mordovia Saransk, actualmente doar Ankaraspor mai discută pentru atacantul lui Dinamo. Problema este că formaţia din capitala ţării joacă în liga secundă, iar reprezentanţii l-ar vrea pe atacant, dar nu în condiţiile solicitate de reprezentanţii lui Dinamo care ar dori în schimbul fotbalistului pentru un transfer definitiv nu mai puţin de un milion de euro.

500.000 de euro este suma aproximativă pe care Marius Alexe ar trebui să o încaseze în următoarele două sezoane, atît timp cît mai are contract, în cazul în care ar juca titular şi ar marca constant pentru “cîini”

ADVERTISEMENT

35 de goluri şi 15 pase de gol a reuşit Marius Alexe pentru Dinamo în 130 de partide oficiale începînd cu 2008

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: