News

Voropchievici, Cojocaru și Urania s-au pus de acord. Zodiile din horoscop pentru care urmează o săptămână 30 martie – 5 aprilie de coșmar

30.03.2019 | 14:11
Voropchievici Cojocaru si Urania sau pus de acord Zodiile din horoscop pentru care urmeaza o saptamana 30 martie  5 aprilie de cosmar

Cunoscuții astrologi Mihai Voropchievici, Mariana Cojocaru si Urania s-au pus de acord asupra horoscopului pentru săptămâna 30 martie- 5 aprilie. Se pare că vor apărea ceva tensiuni în cupluri și risc de concediere pentru unii nativi, potrivit kfetele.ro. Patru dintre zodii vor urma să aibă o săptămâna foarte urâtă.  Li se recomandă să ia totul pas cu pas și să nu se arunce înainte cu concluzii.

Voropchievici, Cojocaru și Urania indică horoscopul pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie

Mihai Voropchievici, Mariana Cojocaru și Urania indică horoscopul pentru săptămâna 30 martie- 5 aprilie. Astrele le arată prin ce vor trece cele 12 zodii! Din nefericire, mulți dintre nativi vor avea de suferit pentru că se arată probleme mici sau mari de sănătate pentru majoritatea.

Voropchievici, Cojocaru și Urania horoscop săptămâna 30 martie- 5 aprilie
Voropchievici, Cojocaru și Urania horoscop săptămâna 30 martie- 5 aprilie

Berbec

Vă veți simți ca între ciocan și nicolavă pe planul amoros. Aveți câteva probleme cu comunicarea cu cei din jur. Se indică faptul că poate veți fi trădat în săptămâna 30 martie- 5 aprilie. Se anunță o perioadă tensionată .

Taur

Karma personală cu care ați venit indică exact cine ești. Din nefericire, se indică accidente, dacă nu sunteți cu ochii în patru. Analizați totul și fiți răbdători cu voi și cu oamenii din preajmă.

Gemeni

Se anunță intervenții chirurgicale sau accidente domestice la muncă și nu numai. Ar trebui să aveți mare grijă la sănătate voastră în săptămâna 30 martie- 5 aprilie.

Rac

Probleme carmice pentru zodia rac! Se pare că astrele nu sunt de partea voastră. Aveți grii din trecut, vă bate la ușă o depreie, dacă nu sunteți atent la detaliile apărute pe drumul vostru.

Leu

S-ar putea să scchimbați locul de muncă din cauza unor nemulțumiri. Preferi să nu te complaci, așa că faci ceva pentru a te simți mai bine.

Fecioară

Stai cu sănătatea în pioneze! Fiți atent la starea voastră de spirit. Vă este recomandat să meditați și să vă regăsiți pentru a vă simți mai bine cu voi.

Balanță

Se indică probleme stomatologice, nimic deosebit de grav, dar trebuie să aveți în vedere o vizită la medic în săptămâna 30 martie- 5 aprilie.

Scorpion

Echilibrul vostru vine din natură, profesia văv aduce satisfacții imense. Pui mare preț pe relația trup-suflet-spirit. Știi că e nevoie de singurătate multă pentru așa ceva, așa că te sacrifici.

Săgetător

Ești cam nehotărât în perioada 30 martie- 5 aprilie. Căsătoria pentru ei și cu ei este un coșmar, nu sunt pregătiți pentru un asemenea angajament. Este mai bine să stai să te cunoști, apoi să faci pasul acesta.

Capricorn

Și tu vizitezi spitalul de câteva ori, din fericire, este vorba de câteva verificări. Toți nativii sunt la extreme, unii câștigă, alții pierd.