News

Vremea pe litoral. Care va fi temperatura apei mării în săptămâna 5 – 11 august în funcție de stațiune

05.08.2019 | 14:20
Temperatura apei mării în săptămâna 5 - 11 august

Hidrologii au prognozat care va fi temperatura apei mării în săptămâna 5 – 11 august, în funcție de stațiune! Astfel, Marea Neagră le va oferi turiștilor o apă ideală pentru un concediu de neuitat! Aceștia se vor bălăci în apa mării, care va atinge 23 de grade Celsius, însă poate fi puțin mai caldă sau mai rece, în funcție de stațiune.

Temperatura apei mării în săptămâna 5 – 11 august în funcție de stațiune: unde va fi cea mai caldă apă!

Turiștii care se află deja pe litoral vor să știe ce temperatură are apa mării, înainte de a intra împreună cu copiii, dar și cei aflați încă acasă, dar își fac bagajele deja pentru litoralul românesc trebuie să știe ce temperatură va avea apa mării între 5 și 11 august.

Vremea va fi una ideală de concediu, pe litoral. Meteorogologii anunță pentru săptămâna 5 – 11 august temperaturi maxime cuprinse între 29 și 34 de grade celsius pe litoral. Dacă în cursul săptămânii va fi frumos la mare, în weekend temperaturile vor fi aproape caniculare, atingând 34 de grade, chiar în ziua de duminică. Minimele se vor situa între 16 și 21 de grade Celsius, iar cerul a fi mai mult însorit. Vineri și sâmbătă apar câțiva nori, dar vremea rămâne superbă.

Temperatura apei mării în săptămâna 5 - 11 august
Temperatura apei mării în săptămâna 5 – 11 august

Temperatura apei mării în Mamaia

Cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc este Mamaia, unde petrecerea nu se termină niciodată. Turiștii care vor trece pe-aici, se vor bucura săptămâna aceasta de o temperatură maximă cuprinsă între 29 și 34 de grade Celsius. Apa mării se va situa în jurul temperaturii de 23 de grade Celsius!

Temperatura apei mării în Eforie Nord

Cerul va fi mai mult senin în Eforie Nord, unde turiștii vor putea obșine un bronz de invidiat! Vremea va fi frumoasă și va deveni chiar caniculară! Temperaturile maxime se vor situa între 29 și 34 de grade Celsius. Temperaturile cele mai ridicate din această săptămână vor fi înregistrate chiar în weekend, când numărul de turiști parcă explodează. Apa mării va avea în jur de 24 de grade Celsius.

Temperatura apei mării în Costinești

Vremea va fi puțin mai rece în Costinești, unde temperaturile maxime se vor situa între 25 și 33 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 15 și 19 grade Celsius. Temperatura apei se va situa aici în jurul temperaturii de 22 de grade Celsius. Și tinerii veniți în Costinești se vor bucura de cele mai ridicate temperaturi ale săptămânii chiar în weekend.

Temperatura apei mării în Neptun

În Neptum, temperaturile maxime se vor situa între 26 și 33 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scpdea sub 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, iar în weekend vremea va fi superbă! Temperatura apei va atinge 23 de grade Celsius.

Temperatura apei mării în Vama Veche

În Vama Veche, temperaturile se vor situa sub media litoralului românesc. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 31 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 16 și 19 grade Celsius. Cerul va fi însorit toată săptămâna, iar turiștii vor avea o vreme ideală de bălăceală, cu ședințe perfecte de bronzat. Apa mării î vă răsfăța cu o temperatură de 22 de grade Celsius.

Tags: