Fotbal intern

Walter Zenga l-a sunat pe Gigi Becali. Răspunsul patronului FCSB pentru italian

24.07.2018 | 11:31
Walter Zenga la sunat pe Gigi Becali Raspunsul patronului FCSB pentru italian

Walter Zenga l-a sunat pe Gigi Becali. Tehnicianul italian este unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Nicolae Dică în cazul în care acesta nu elimină Rudar din turul doi al preliminariilor Europa League.

Nicolae Dică a pornit cu stângul startul în campionatul Ligii Betano, iar după ce Astra a învins FCSB, scor 1-0, s-a vorbit chiar despre înlocuirea antrenorului roș-albaștrilor cu Walter Zenga în cazul în care “Dicanio” nu redresează corabia în cel mai scurt timp. Ulterior Gigi Becali a negat această informație în exclusivitate pentru FANATIK.RO.Nu îl dau afară pe Dică după prima etapă. Ce vină are Dică pentru rezultatul de la Giurgiu. Am văzut ce s-a scris de Zenga, dar eu pe Dică nu îl schimb. Mi-a adus multe milioane din Europa League, a calificat echipa în primăvara europeană și o să vedeți că o să îmi aducă și în acest an multe milioane de euro tot din Europa League. O să vedeți. Dică, anul trecut a fost la un pas să câștige titlul. E vina lui că a ratat brazilianul de la Craiova (n.r. Gustavo) penalty cu CFR Cluj? E vina lui că a ratat Bălașa din 4 metri la Iași? Așa s-a pierdut titlul. A fost la un pas. Dică o să îmi aducă multe milioane de euro și apoi mai vedem. O să tragem linie prin primăvară. Stați să se încheie sezonul regulat, stați să jucăm în Europa, apoi vedem. Dar Dică e antrenorul Stelei și am 100% încredere în el”, a spus Becali.

Walter Zenga l-a sunat pe Gigi Becali. Antenorul italian se află pe banca tehnică
Walter Zenga l-a sunat pe Gigi Becali. Antenorul italian se află pe banca tehnică

Walter Zenga l-a sunat pe Gigi Becali. Răspunsul patronului FCSB

Însă FANATIK.RO a aflat că, totuși, între Gigi Becali și antrenorul italian Walter Zenga a avut loc o discuție pe tema preluării băncii tehnice a celor de la FCSB. Totul a avut loc imediat după finalul campionatului trecut, atunci când fostul mare portar al naționalei Italiei i-a telefonat patronului roș-albaștrilor. Walter Zenga i-a transmis lui Gigi Becali că în cazul în care se gândește să nu îi mai propună lui Nicolae Dică prelungirea contractului, atunci el ar fi dispus să preia din nou FCSB după o pauză de 13 ani. Însă latifundiarul din Pipera i-a mulțumit frumos italianului pentru intenţia bună de care a dat dovadă, dar dacă va fi cazul să renunțe la Nicolae Dică, atunci să stea liniştit că o să îl ia și pe el în calcul.

Walter Zenga a luat legătura cu Gigi Becali

După ce a luat legătura cu Gigi Becali și au discutat despre o posibilă venire a sa la FCSB, Walter Zenga este tentat și de o revenire la noi în țară, ținând cont că el este căsătorit și cu o româncă. Antrenorul italian a mai antrenat formația patronului roș-albaștrilor în sezonul 2004-2005, atunci când actualii vicecampioni ai Ligii 1 Betano au eliminat după loviturile de la 11 metri Valencia pe stadionul din Ghencea.

16 formații a antrenat Zenga în cariera lui de antrenor