News

Schimbare importantă la WhatsApp! Mark Zuckerberg a dezvăluit o funcție mult-așteptată a aplicației

Schimbare importantă la WhatsApp! Mark Zuckerberg anunță ce se întâmplă cu aplicația. Acesta a dezvăluit o nouă caracteristică ce va fi disponibilă pentru cei care folosesc WhatsApp.
06.12.2021 | 23:37
Schimbare importanta la WhatsApp Mark Zuckerberg a dezvaluit o functie multasteptata a aplicatiei
ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg a anunțat o nouă opțiune care va fi valabilă pe WhatsApp. Este vorba despre faptul că, de acum, utilizatorii pot alege o opțiune să șteargă toate mesajele în mod automat.

Anunțul a fost făcut chiar de directorul companiei care deține  WhatsApp, el ținând să menționeze că era nevoie de o astfel de trăsătură, mai ales pentru că nu trebuie să păstrăm mesajele la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Mark Zuckerberg  despre noile opțiuni de pe WhatsApp

„Lansăm astăzi o nouă opțiune de mesaje care dispar pe WhatsApp, astfel încât veți putea face ca toate chaturile noi să dispară în mod implicit după 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile.

Nu toate mesajele trebuie să rămână pentru totdeauna”, a transmis acesta, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Cum vor funcționa mesajele care se șterg automat pe WhatsApp 
Cum vor funcționa mesajele care se șterg automat pe WhatsApp

Cum vor funcționa mesajele care se șterg automat pe WhatsApp

De asemenea, compania a publicat și un comunicat în care explică mai pe larg care sunt noile modificări și cum pot beneficia utilizatorii de această opțiune a ștergerii mesajelor.

„Utilizatorii WhatsApp vor avea acum opțiunea de a activa mesajele care dispar în mod implicit pentru toate conversațiile noi.

ADVERTISEMENT

Când este activată, toate conversațiile noi unu-la-unu pe care le începeți dvs. sau o altă persoană vor fi setate să dispară la durata aleasă de dvs”, a transmis compania în comunicat.

Ce trebuie să știe cei care folosesc noua funcție

Trebuie precizat faptul că noua funcție WhatsApp nu este obligatorie, așa că poate să o folosească doar cine dorește și poate fi utilizată și numai pentru anumite conversații.

ADVERTISEMENT

De asemenea, compania anunță că pentru cei care folosesc funcția va apărea un mesaj care atestă acest lucru și care îi atenționează și pe ceilalți oameni cu care conversează de alegerea făcută.

 „Pentru persoanele care aleg să activeze mesajele implicite care dispar, vom afișa un mesaj în chat-urile dvs. care le spune oamenilor că aceasta este varianta implicită pe care ați ales-o.

Acest lucru arată clar că nu este nimic personal – este o alegere pe care ați făcut-o cu privire la modul în care doriți să comunicați cu toată lumea de pe WhatsApp, în continuare”, a mai transmis compania în declarația oficială.

ADVERTISEMENT