News

WhatsApp a pregătit o nouă actualizare pentru anumite telefoane. Cum îi va ajuta pe utilizatori să se concentreze

WhatsApp a pregătit o nouă actualizare, valabilă numai pentru anumite telefoane. Noua funcție a aplicației de mesagerie îi va ajuta pe utilizatori să se concentreze mai bine.
26.01.2022 | 14:35
WhatsApp a pregatit o noua actualizare pentru anumite telefoane Cum ii va ajuta pe utilizatori sa se concentreze
WhatsApp a pregătit o nouă actualizare pentru utilizatori. Sursa foto; Pixabay
ADVERTISEMENT

Aplicația de mesagerie WhatsApp a pregătit o actualizare care îi va ajuta pe utilizatori să se concentreze mai bine. Noua funcție va fi disponibilă pe anumite telefoane.

Este vorba despre modul Do Not Disturb, care va fi valabil pentru telefoanele cu sistem de operare iOS. Atunci când acest mod este activat, utilizatorii pot selecta persoanele care să le trimită mesaje.

ADVERTISEMENT

Totodată, aplicația a pregătit și alte actualizări pentru cei care dețin iPhone.

WhatsApp a pregătit o nouă actualizare

Aplicația WhatsApp a anunțat actualizarea pe care o vor avea telefoanele cu sistem de operare iOS. Modul Do Not Disturb reprezintă doar una dintre noile funcții ale aplicației de mesagerie.

Atunci când această funcție este activată, utilizatorul poate selecta persoanele care să-i trimită mesaje și notificări, lucru care ar putea ajuta la o mai bună concentrare, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Noua funcție este asemănătoare cu actualizarea de software pregătită de Apple pentru posesorii de AirPods. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-și modifica sistemul de noise cancellation după propriile preferințe.

În cazul în care microfonul integrat în cască întâlnește o voce cunoscută sau un cuvânt cheie, sistemul de noise cancellation va fi dezactivat.

ADVERTISEMENT

WhatsApp a ajun la versiunea 22.2.75 și a pregătit o altă funcție utilă, aflată în teste încă din octombrie. Utilizatorii vor putea înregistra mesaje vocale și vor putea pune pauză în timpul acestora.

Această opțiune de sistem va ajunge să existe pe telefoanele mobile iPhone în funcție de feedback-ul oferit de utilizatori, potrivit iMore.

ADVERTISEMENT

Se realizează teste și pe sistemele de operare Windows și Mac, astfel încât această nouă funcție să fie optimizată cât mai bine.

Datorită versiunii iOS 15, WhatsApp va oferi, pe lângă mesajul propriu-zis, și fotografia de profil a celui care îl trimite. Din cauza unor motive ce țin se securitate, acest tip de notificare nu exista în bara de notificări.

Apple a realizat mai multe acțiuni alături de WhatsApp în ultima vreme. Utilizatorii au cerut să aibă posibilitatea de a transfera informațiile și datele de pe Android pe iOS, iar acest lucru va fi posibil în curând.

Android și WhatsApp au anunțat că utilizatorii de iOS își vor putea transfera arhiva de conversații de pe Android pe iOS, dar și vice-versa.

ADVERTISEMENT