Fotbal international

Willian, la un pas de FC Barcelona! Transferul brazilianului, chestiune de ore

20.07.2018 | 18:38
Willian la un pas de FC Barcelona Transferul brazilianului chestiune de ore

Mijlocaşul echipei Chelsea, brazilianul Willian, este la un pas de FC Barcelona! După ultimele informaţii, apărute în presa catalană şi pe reţelele de socializare transferul brazilianului ar fi o chestiune de ore, londonezii agreând ultima ofertă înaintată de catalani, 60 de milioane de euro. Dacă şi plecările celor doi belgieni, Eden Hazard şi Thibaut Courtois vor deveni oficiale, putem vorbi de un adevărat cutremur la echipa patronată de rusul Roman Abramovic.

Ar exista două cauze, una de natură sportivă, faptul că după mult timp Chelsea nu a prins loc de Champions League şi o alta care ţine de problemele pe care le are Roman Abramovic cu statul britanic, acesta neacordându-i dreptul de intrare, pe motiv că ar fi unul dintre apropiaţii preşedintelui rus Vladimir Putin. Cert este că în aceste condiţii, pentru noul tehnician de pe banca londonezilor, Maurizio Sarri, care declarase că ar vrea să păstreze la dispoziţie toţi jucătorii de valoare, va fi foarte greu să creeze o echipă competitivă.

Willian, la un pas de FC Barcelona! Coutinho l-a convins să vină pe Nou Camp

Cel care l-a determinat pe Willian să dorească transferul pe Nou Camp a fost coechipierul de la naţională Philippe Coutinho, care în toată perioada petrecută în Rusia i-a vorbit de FC Barcelona. Fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, adus în Europa de către tehnicianul român, Willian a petrecut cinci sezoane pe Stamford Bridge, câştigând de două ori campionatul şi odată Cupa Angliei.

Willian, la un pas de FC Barcelona. Coutinho l-a convins în timpul turneului final al CM
Willian, la un pas de FC Barcelona. Coutinho l-a convins