News

Wizz AIR anunță noi zboruri către trei destinații foarte populare printre români. Biletele se vor vinde ca pâinea caldă

Wizz AIR anunță noi zboruri către trei destinații foarte populare printre români. Iar biletele au un preț cât se poate de accesibil.
02.02.2024 | 06:57
Wizz AIR anunta noi zboruri catre trei destinatii foarte populare printre romani Biletele se vor vinde ca painea calda
Wizz AIR anunță noi zboruri către trei destinații foarte populare printre români. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Wizz AIR anunță noi zboruri către trei destinații foarte populare printre români. Iar biletele cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă, având în vedere că vorbim despre niște tarife destul de accesibile.

Wizz AIR anunță noi zboruri către trei destinații foarte populare printre români

Wizz AIR vine cu noi zboruri pentru români. Iar vizate sunt trei destinații de altfel extrem de populare pentru cei din țara noastră. Despre ce este vorba și de când vor putea zbura pasagerii?

ADVERTISEMENT

Wizz AIR este una dintre companiile aeriene care aduce constant noutăți. Anul trecut au fost lansate numeroase zboruri noi, către diferite destinații. De asemenea, compania aduce constant și diferite promoții interesante.

Chiar dacă au mai fost și momente dificile, atunci când Wizz AIR a renunțat la anumite zboruri, iată că acum, lucrurile merg destul de bine. Ce trebuie să știe clienții anul acesta?

ADVERTISEMENT

Wizz AIR aduce noi zboruri începând cu vara lui 2024. Vorbim despre trei destinații extrem de populare în rândul românilor. Iar cei care iubesc fotbalul vor fi cei mai încântați, având în vedere că vor avea un avantaj.

Astfel, din luna iunie 2024, Wizz AIR operează noi zboruri de la București și Cluj-Napoca către meciurile Campionatului European de Fotbal din Germania. Sursa citată spune că zborurile vor fi operate în zilele de 17, 22 şi 26 iunie.

ADVERTISEMENT

Wizz AIR, bilete de avion accesibile către Campionatul European

“Compania aeriană va opera zboruri de la Bucureşti şi Cluj-Napoca spre meciuri în zilele de 17, 22 şi 26 iunie. Fanii fotbalului care doresc să susţină echipa naţională pe stadion pot cumpăra de astăzi bilete la preţ fix pe website-ul Wizz Air şi aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian lowcost.

În ceea ce privește orele disponibile, în general, plecările se fac dimineața. Astfel, conform celor de la Wizz AIR, clienții interesați de aceste noi zboruri este bine să știe câteva detalii, astfel încât să facă cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

Zborul Bucureşti – Munchen decolează pe 17 iunie, la ora 6:10. De cealaltă parte, zborul Cluj-Napoca – Munchen, tot de pe 17 iunie, decolează la ora 6:00. În ceea ce privește zborul Bucureşti – Koln, de pe 22 iunie, operat de Wizz AIR, acesta decolează la ora 6:55.

Zborul Cluj-Napoca – Koln de pe 22 iunie decolează la ora 6:55, iar zborul Bucureşti – Frankfurt, de pe 26 iunie, are ora de plecare 6:00. De cealaltă parte, cei care călătoresc pe ruta Cluj-Napoca – Frankfurt pe 26 iunie, au zbor la ora 6:00.

Wizz AIR anunță noi zboruri către Germania, la prețuri accesibile

Cât costă biletele pentru aceste noi zboruri anunțate de Wizz AIR. Prețurile sunt unele cât se poate de atractive. Astfel, pentru datele menționate anterior, prețul e de 889 lei. Clienții mai au însă și alte alternative când vine vorba de oră. Astfel, aceștia pot zbura pe ruta Munchen – Bucureşti, pe 17 iunie, de la ora 21:25.

Alt zbor disponibil e pe ruta Munchen – Cluj-Napoca, în data de 17 iunie, la ora 21:20. Pe 23 iunie, un alt avion Wizz AIR zboară pe ruta Koln – Bucureşti, la ora 8:45, iar pe ruta Koln – Cluj-Napoca avem un zbor tot pe 23 iunie, de la ora 7:55.

Pe ruta Frankfurt – Bucureşti există un zbor de asemenea pe 27 iunie, ora 8:15. La rândul lor, cei care călătoresc pe ruta Frankfurt – Cluj-Napoca în aceeași zi, pe 27 iunie, vor decola la ora 8:25. În acest caz, tariful este tot de 179 euro.

Iar cei de la Wizz AIR sunt mai mult decât încântați în legătură cu aceste noi zboruri. Compania speră ca fanii meciurilor de la Campionatul European să poată să își vadă favoriții în persoană și să poată să călătorească fără griji.

“Suntem încântaţi să sprijinim fanii meciurilor de la Campionatul European din 2024, astfel încât aceştia să poată să-şi vadă favoriţii şi să-i încurajeze în persoană. Orarul zborurilor a fost adaptat în mod special în funcţie de datele meciurilor, facilitând întoarcerea fanilor acasă”, a declarat Valeria Bragarenco, Communications Manager la Wizz Air.

ADVERTISEMENT