Life

Wizz Air lansează o nouă rută din București. Cu nici 100 de lei poți ajunge într-un oraș de vis

Wizz Air propune pasionaților de călătorii o nouă rută de zbor. Cu bani puțini, poți ajunge rapid într-o destinație de vis
27.11.2023 | 09:31
Wizz Air lanseaza o noua ruta din Bucuresti Cu nici 100 de lei poti ajunge intrun oras de vis
Wizz Air operează o nouă rută pentru buzunarele tuturor. Unde vei putea zbura cu bani puțini Sursa foto: Facebook/ WizzAir
ADVERTISEMENT

Începând de anul viitor, pasionații de călătorii vor avea încă un motiv de bucurie. Wizz Air, una dintre companiile low cost pentru care optează milioane de pasageri va introduce o nouă rută cu plecare din București.

Wizz Air introduce o rută nouă pentru buzunarele tuturor

Anul acesta, Wizz Air a fost în mijlocul multor controverse din cauza problemelor legate de zboruri. După ce au anulat zeci de rute în această vară, compania aeriană vine și cu vești bune pentru călători.

ADVERTISEMENT

Începând cu luna aprilie a anului 2024, de pe Aeroportul Otopeni din Capitală vor fi operate noi zboruri cu destinația Salzburg. Chiar dacă mai este aproape jumătate de an până atunci, biletele sunt disponibile online.

Cei care vor să ajungă în Salzburg cu aeronavele operate de Wizz Air, trebuie să scoată din buzunar 99 de lei. Cel mai probabil, odată cu trecerea timpului, prețurile se vor majora.

ADVERTISEMENT

Salazburg este o destinație uimitoare, recunoscută pentru peisajele sale de vis. Cei care optează pentru un city-break sau chiar pentru o vacanță aici, nu vor regreta. Salzburg este o destinație ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai.

Pasionații de călătorii care ajung în minunata destinație pot bifa mai multe obiective turistice. Cele mai cunoscute dintre ele sunt Catedrala din Salzburg, Palatul Mirabell, râul Salzach, dar și alte comori culturale pur și simplu captivante.

ADVERTISEMENT

Salzburg, o destinație cu vibrații moderne

Salzburg este o destinație ideală și pentru a petrece vacanța de iarnă. Chiar dacă anul acesta nu sunt rute operate de Wizz Air către această destinație, la anul, turiștii pot opta pentru câteva zile de vis în ținutul Alpilor.

În ultima vreme, Wizz Air a mai introdus rute noi la prețuri accesibile. De mai bine de o lună, pasagerii au opțiunea de a călători în Tirana cu Wizz Air.

ADVERTISEMENT

Destinația din Albania este una extrem de ieftină. Cu doar 55 de lei pe sens, poți ajunge în doar câteva ore în Tirana. Este un oraș al contrastelor, dar care merită vizitat, măcar o dată în viață.

După retragerea de pe piață a companiei Blue Air, Wizz Air și Ryanair au rămas singurele companii low cost care operează cele mai frecvente zboruri. Momentan, Wizz Air are în dotare o flotă de aeronave Airbus A320 şi A321.

ADVERTISEMENT