Fotbal international

Zinedine Zidane și Ronald Koeman, pregătiți de El Clasico! Ce au spus înainte de Barcelona – Real Madrid

24.10.2020 | 12:29
Zinedine Zidane si Ronald Koeman pregatiti de El Clasico Ce au spus inainte de Barcelona  Real Madrid
ADVERTISEMENT

Antrenorii celor de la Real Madrid și Barcelona, Zinedine Zidane și Ronald Koeman, sunt pregătiți de El Clasico care se va juca sâmbătă de la ora 17.00.

Koeman se află în fața primului derby împotriva marii rivale din Madrid, în timp ce Zidane are deja experiență în astfel de întâlniri directe.

ADVERTISEMENT

Presiunea pare însă a fi mai mare pe umerii francezului, despre care presa scrie că își joacă postul în meciul cu Barcelona, conducerea madrilenilor fiind nemulțumită de ultimele rezultate.

Zinedine Zidane și Ronald Koeman sunt pregătiți de El Clasico

„E un meci diferit față de celelalte. Mereu e o presiune suplimentară, dar sunt în fotbal de mulți ani și știu cum să o gestionez. Va fi ciudat că se va juca cu porțile închise. În astfel de meciuri, fanii sunt al doisprezecelea jucător.

ADVERTISEMENT

Griezmann poate juca, dar nu e bine să vorbim de el înaintea fiecărui meci, pentru că sunt mulți jucători în echipă și echipa trebuie să primeze. Cel mai important lucru este prestația fiecărui jucător. Nu am o problemă cu fotbaliștii tineri. Pentru a căpăta experiență, ei trebuie să joace.

Real Madrid nu a avut rezultate bune în ultimele două meciuri, dar asta nu înseamnă că au un moral scăzut. Au jucători excelenți, experimentați și sunt conștienți că trebuie să învingă după ultimele două eșecuri. Nu cred că lucrurile întâmplate recent vor avea vreo influență”, a declarat olandezul pentru Sport.

Zidane a vorbit despre motivația jucătorilor înainte de marele meci, pe care îl vede drept ocazia perfectă pentru a relansa perioada mai puțin plăcută prin care trece echipa.

„Ultimele două meciuri le-am început rău, nu am reușit să revenim după ce am primit gol. Sunt urcușuri și coborâșuri. El Clasico este un meci special și avem șansa de a arăta de ce suntem capabili. Meciul cu Barcelona este cea mai bună șansă de a ne arăta adevărata față. Vom schimba anumite lucruri și suntem pregătiți să arătăm o altă prestație.

Barcelona mereu a fost puternică. Fiecare antrenor aduce lucruri noi unei echipe, dar Barca e Barca. O echipă competitivă, care știe să joace un fotbal bun și să îți facă viața grea. Da, suntem mai motivați ca niciodată și vom merge acolo pentru a câștiga”, a declarat Zinedine Zidane.

Ultima întâlnire, câștigată de Real Madrid

La ultimul meci dintre cele două, Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe Bernabeu, iar ultimul duel jucat pe Camp Nou s-a terminat la egalitate, 0-0.

După primele etape, Real are zece puncte din cinci etape, iar Barcelona șapte puncte din patru meciuri, ambele având un start de sezon destul de modest pentru ceea ce ne obișnuiseră.