Life

Zodia Balanță în dragoste. Cei născuți sub acest semn de aer, dificili în relațiile amoroase

14.08.2020 | 15:36
Zodia Balanta in dragoste Cei nascuti sub acest semn de aer dificili in relatiile amoroase
Zodia Balanță în dragoste. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță caută echilibrul și perfecțiunea inclusiv când vine vorba de relațiile amoroase. Cei născuți sub acest semn de aer sunt extrem de complicați și nu fac niciodată compromisuri.

Zodia Balanță în dragoste

Cum cuceresc Balanțele. Trebuie recunoscut că puterea de convingere a Balanțelor stă în privirea lor. Acești nativi sunt extrem de talentați când vine vorba de flirtat și fac tot posibilul să nu treacă neobservați de cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele știu să se bage în seamă cu persoanele pe care pun ochi și nu fac aproape niciodată mari eforturi pentru a cuceri pe cineva.

Țin foarte mult la aspectul lor fizic și se pricep la styling. Cuceresc foarte ușor prin aparență, prin felul în care sunt îmbrăcați și aranjați.

ADVERTISEMENT

Fidelitate. Balanțele țin foarte mult la fidelitate, așa că nu vor călca strâmb. Sunt extrem de implicate în povestea lor de iubire dacă lucrurile sunt cu adevărat serioase.

Bărbații Balanță sunt mai geloși decât femeile

Nu suportă ideea  de a fi înșelați. De fapt, ar fi dispuși să accepte ca partenerul să aibă aventuri cu condiția ca și ei să știe.

ADVERTISEMENT

Gelozie. Balanțele sunt geloase. Nu se numără printre cele mai geloase dintre cele 12 semne, dar au doza lor de suportabilitate dacă partenerul de viață umblă prin alte părți.

Bărbații Balanță sunt ceva mai geloși față de femei. Acești nativi sunt în stare să își urmărească iubitele pentru a se convinge că nu calcă pe bec.

ADVERTISEMENT

Femeile Balanță au o gândire ceva mai liberală și acceptă multe lucruri din partea partenerului de viață atâta vreme cât se menține armonia și fericirea în relație.

Pe plan erotic, Balanțele nu sunt foarte inventive, dar se pricep foarte bine la… preludiu. Pentru ele contează mai mult vorbele dulci și sărutările decât actul sexual în sine.

Nu se feresc să încerce lucruri noi în ale sexului, dar nu sunt foarte insistenți.

 

ADVERTISEMENT