Life

Zodia Berbec și karma dominantă. Totul despre acest semn de foc dintr-o altă perspectivă

23.03.2021 | 18:30
Zodia Berbec si karma dominanta Totul despre acest semn de foc dintro alta perspectiva
Zodia Berbec din punct de vedere karmic. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Berbec are karma în relație cu egoismul. Lecția pe care trebuie să o învețe în această viață poate fi luată la cunoștință în urma experiențelor și a cuvintelor care circulă din interior spre exterior, deci trebuie să fie în permanent contact cu ceilalți, dar fără a se pune pe un piedestal în fața lor.

Fiecare lecție de viață este o karmă, deci e greu de spus câte karme există. General vorbind, avem karma de atașament, karma de ignoranță și karma de agresivitate, însă în spatele acestor mari categorii există situații care diferă destul de mult unele de altele.

ADVERTISEMENT

Karma zodiei Berbec pune în dezbatere nevoile eului nostru interior, dar și superficialitățile vieții de zi cu zi. Berbecii ne pot învăța pe toți o mare lecție și anume: până unde este în regulă să fiu liber? ce înseamnă de fapt libertatea pentru mine? cine sunt eu în raport cu Dumnezeu și cu semenii? pot fi toate lucrurile trecute exclusiv prin filtrul meu?

Zodia Berbec și karma vieții sale

Vorbeam mai sus în cazul acestei zodii despre egoism. Din punct de vedere karmic, Berbecii trebuie să învețe să împartă tot ce au cu cei din jur, de la energie până la lucruri materiale.

ADVERTISEMENT

În trecut, majoritatea nativilor Berbec au fost pe o karmă de agresivitate, au acționat tiranic și au făcut tot ce le-a stat în putință să dobândească absolut totul, chiar cu riscul unor vieți.

Karma de agresivitate

Karma de agresivitate presupune un sacrificiu prost înțeles de cei care nu pot scăpa de ei, căci niciodată sacrificiile nu sunt făcute în numele nostru, ci în numele a ceva superior nouă, din punct de vedere ezoteric.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să învețe să fie călduroși, să asculte, să nu tragă concluzii pripite, să vină mereu cu soluții în care implicare să nu însemne dictare. Nativii de foc au capacitatea de a dovedi că nu sunt acei căpoși care alunecă spre un comportament ușor dictatorial. Din punct de vedere karmic, așadar, trebuie să învețe lecția umilinței.