Life

Lună Plină în Scorpion! Camelia Pătrășcanu, previziuni fantastice pentru trei zodii

Lună Plină în Scorpion, astăzi, 24 aprilie 2024. Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic asupra fiecărei zodii.
24.04.2024 | 12:00
Luna Plina in Scorpion Camelia Patrascanu previziuni fantastice pentru trei zodii
Lună Plină în Scorpion. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Avem Lună Plină în Scorpion, iar Camelia Pătrășcanu vine cu o serie de previziuni interesante pentru fiecare din cele 12 zodii. Ce anunță astrele?

Lună Plină în Scorpion. Fenomenul, deslușit de Camelia Pătrășcanu

Efectul de Lună Plină durează până pe 26 aprilie. Avem un interval mare sub impactul acestei luni pline. În timpul fenomenului, Mercur va ieși din retrograd, iar Soarele se află în Taur. Suntem invitați să găsim soluții și căi personale astfel încât să prosperăm, mai ales în domenii practice.

ADVERTISEMENT

Căpătăm o manualitate mai mare în tot ce facem cu propriile noastre mâini. Căpătăm încredere în sine, mândrie, putere, sentimentul că ne oferim certitudini, siguranță și consecvență. E o Lună Plină de împuternicire, indiferent de contexte.

Pentru Berbeci, e o Lună Plină chiar pe axa prosperității. Se pot baza mai mult pe forțele proprii și sunt mai siguri pe reușită dacă nu mai așteaptă prea mult de la alții. Negociază altfel termenii și termenele unei colaborări.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Plină în Scorpion care îi ajută să se modeleze. Se mobilizează personal și e vorba aici de cum se setează mental, psihologic, emoțional, față de lucrurile pe care vor să le facă de acum înainte. Își deschid orizontul și pot înțelege că anumite lucruri pot fi făcute din unghiuri diferite.

Gemenii au o Lună Plină care îi ajută să înțeleagă că nu pot controla totul. Trebuie să lase de la ei sau să lase lucrurile să curgă, dacă nu îi deranjează prea tare. În unele lucruri trebuie să se bage, în altele nu, pentru că nu îi privesc.

ADVERTISEMENT

Racii conștientizează faptul că au puterea să joace un rol mai mare în mediul lor. Încep să exploreze noi domenii, pornind de la un hobby. Au abilități care sunt de folos celor din jur. A fi de ajutor e sintagma de ordine pentru nativii de apă.

Leii au putere, conștiența faptului că e momentul lor, că sunt pe val. Sunt foarte originali și indiferent ce și-au propus să facă primesc confirmarea de la Luna Plină că e de muncă și nu trebuie să fie comozi.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au abundență prin cunoaștere și cunoștințe. E activată zona comunicării și a mentoratului. Au sentimentul că dacă fac proba cunoștințelor acumulate, toate ies ca la carte. Pot accepta și un concurs.

Vărsătorii, perioadă de abundență

Balanțele au o Lună Plină în Scorpion plină de schimbări cu persoanele cu care colaborează. Depinde, cumva, prosperitatea lor, de buna calitate a muncii lor. Au o preocupare pentru prosperitate care vine din calitatea colaborărilor.

Pentru Scorpioni, Luna Plină aduce agilitate, se bagă în față și se creează contexte care îi sprijină să își arate capacitățile de lideri. E cazul, și mulți ies din inerție, să se înarmeze cu curaj, să își arate dibăciile și capacitățile.

Săgetătorii au o muncă frumoasă și lejeră, foarte bine organizată. Nu se bagă în lucruri complicate pe care să nu le poată stăpâni. Fie că au idei noi, fie că vor colabora pe proiecte noi, vine abundența la ei.

Capricornii au o Lună Plină în Scorpion cu abundență legată de dragoste și creativitate. Pentru unii, copiii sau nepoții pot fi stimulativi prin curiozitățile pe care le au. Îi pot învăța pe alții diverse lucruri.

Vărsătorii au abundența în cămin și casă ori este legată de tot ce au acumulat până acum. Poate fi vorba chiar și de lucruri pe care le-au achiziționat, pentru că acum au altă valoare. Relațiile de familie sunt subliniate la această Lună Plină.

Peștii învață cum să se folosească de anumite tehnologii într-un mod foarte creativ, prin cunoștințele pe care le dobândesc. Sunt foarte ingenioși și descoperă mici tehnici noi și pot ieși din mâinile lor niște produse manuale, practice, cerute de ceilalți.

 

ADVERTISEMENT