ADVERTISEMENT
Life

Zodia Capricorn în horoscopul lunii octombrie. Ies la iveală mari adevăruri

Autor: Dan Suta | 25.09.2020 | 12:14
Zodia Capricorn în horoscopul lunii octombrie. Ies la iveală mari adevăruri
Zodia Capricorn. Foto: lamarrtownsendtarot.com

Zodia Capricorn are atât de multe surprize la orizont în horoscopul lunii octombrie, încât abia că va avea timp să le digere pe toate.

ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn în horoscopul lunii octombrie

Cea de-a zecea lună a anului va fi una extrem de aglomerată pentru acești nativi, căci vor fi nevoiți să facă față unor situații unde e nevoie exclusiv de aprecierea și munca lor.

Devin principalii piloni de la locul de muncă și, practic, orice se va întâmpla vor fi consultați căci și-au câștigat statutul de expert.

ADVERTISEMENT

Perioada cuprinsă între 1 și 15 octombrie, prima jumătate a lunii, va fi una dedicată carierei. Vor face schimbări importante și în viața lor de acasă.

Nu e exclus ca tinerii Capricorni să se mute într-o casă nouă ori să închirieze un apartament unde să aibă mai mult spațiu și să se simtă ceva mai liberi.

ADVERTISEMENT

O iubire nouă în a doua jumătate a lunii

Nativii de pământ vor fi disponibili și pentru ieșiri în oraș, ba chiar vor avea nevoie de o revigorare a creierului după zilele de foc de la serviciu, așa că vor fi o companie plăcută pentru prieteni.

Pe plan amoros, lucrurile frumoase apar în a doua jumătate a lunii. Vor ieși la iveală mari adevăruri despre un fost partener de viață care le va întări anumite convingeri, așa că din octombrie încolo vor ști să abordeze altfel relațiile de cuplu.

ADVERTISEMENT

Acești nativi mai au de lucrat puțin la capitolul autostimă care, nu se știe cum, se pierde în momentul în care se îndrăgostesc. Pe cât de duri par, pe atâta se înmoaie atunci când li se aprind călcâiele după cineva.

Din 15 până la finalul lui octombrie vor tatona terenul pentru începerea unei noi povești de iubire, căci vor fi mai deschiși ca niciodată la a cunoaște persoane care să le transmită cu adevărat ceva bun, sătui de experiențele trecutului despre care ar fi bine să nu pomenim.

ADVERTISEMENT

Așadar, o lună plină de evenimente pentru Capricorni, una în care nu se vor plictisi deloc. O lună fructuoasă!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!