Life

Zodia Leu și dragostea în 2021. Anul experiențelor noi

06.01.2021 | 11:57
Zodia Leu si dragostea in 2021 Anul experientelor noi
Zodia Leu. Foto: astroved.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu are multe provocări în sectorul iubirii în anul 2021. Va fi un an plin de încercări, anul în care relațiile toxice se vor încheia și va fi lăsat loc pentru noi experiențe sentimentale.

2021 a început, de altfel, cu dreptul pentru Leii care știu foarte bine ce vor de la viață, pentru cei care au dorit să lămurească anumite aspecte legate de relația lor de cuplu sau de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre Leii care nu au îndrăznit să le dea papucii partenerilor de viață vor face asta în 2021 pentru că vor ajunge la concluzia că nu se mai poate continua în acest ritm.

Zodia Leu și dragostea în anul 2021

În acest an, nativii de foc au o compatibilitate foarte bună cu Săgetătorii, Capricornii și Fecioarele. Cele mai potrivite relații de iubire pot fi închegate cu cei născuți în Fecioară sau Săgetător.

ADVERTISEMENT

Femeia Leu și bărbatul Săgetător pot face o relație care durează în timp, mai ales că în 2021 majoritatea bărbaților Săgetător vor dori să se stabilească din punct de vedere sentimental, chiar să își întemeieze o familie.

Bărbatul Leu și femeia născută în zodia Fecioară formează un alt cuplu de vis în acest an, unul demn de filmele hollywoodiene, căci vor fi în centrul atenției tuturor, ba chiar vor stârni oareșce invidie.

ADVERTISEMENT

Leii și Capricornii pot fi doar prieteni

Cât despre relația dintre Leu și Capricorn, cu care semnul de foc are o compatibilitate extrem de bună, aici nu poate fi vorba despre iubire.

Mai degrabă Capricornii și Leii pot fi buni parteneri de afaceri, chiar prieteni la cataramă, dar dacă vine vorba despre o relație de iubire, lucrurile s-ar putea complica pe termen lung între cei doi din cauza încăpățânării care îi caracterizează.

ADVERTISEMENT

Leii sunt dispuși să o ia de la zero, așadar, în acest an, nu doar din punct de vedere amoros, ci și profesional, iar cel mai bun partener pentru asta este nativul Capricorn, care știe să scoată bani și din piatră seacă.

 

ADVERTISEMENT