Life

Zodia Fecioară în luna iubirii. Perioadă neobișnuită din punct de vedere sentimental

11.02.2021 | 12:09
Zodia Fecioară în luna iubirii. Perioadă neobișnuită din punct de vedere sentimental
Zodia Fecioară. Foto: thepublic.in
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are parte de o lună a iubirii destul de neobișnuită. Toată concentrarea lor va fi spre împlinirea sa sufletească, spirituală, însă fără necesitatea de a avea un partener aproape.

Fecioarele sunt într-o perioadă a căutărilor de răspunsuri la cele mai mari dileme ale lor, astfel că luna iubirii va fi în special despre asta.

ADVERTISEMENT

Nu e exclus să găsească o persoană potrivită stilului lor de viață, felului lor de a fi, însă nu vor pune accentul pe așa ceva neapărat.

Zodia Fecioară în luna iubirii

Ziua Îndrăgostiților va fi una specială pentru persoanele născute în această zodie de pământ care formează un cuplu, mai ales pentru cele căsătorite.

ADVERTISEMENT

Unele Fecioare s-ar putea să facă pasul cel mare, căci ziua de 14 februarie este cea mai bună pentru logodnă, în cazul celor care sunt decise să meargă mai departe în relația lor.

Fecioarele care nu au un partener de viață vor dori mai degrabă să rămână singure cu ocazia acestei zile, mai ales că pentru cele mai multe nu are o însemnătate atât de mare.

Fecioarele se concentrează asupra sufletului lor

Ziua de Dragobete va fi specială pentru bărbații și femeile născute sub acest semn care formează o căsnicie. Ar putea să plece în scurte vacanțe în locuri apropiate, de ce nu, un weekend la munte.

ADVERTISEMENT

24 februarie este data la care Fecioarele care au avut tot felul de trăiri intense în ultima perioadă se mai liniștesc, căci vor afla o serie de lucruri importante pentru binele lor și își vor vindeca anumite răni ale sufletului.

Luna februarie este, așadar, una croită pentru Fecioarele care vor să se dezvolte spiritual, care își doresc să schimbe anumite concepte, filozofia după care au trăit până acum. Cele mai multe au șanse uriașe în a cunoaște niște mentori, poate chiar maeștri în meditație sau yoga, această zonă fiind intens speculată de către nativii de pământ mai ales în primăvara care urmează.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri