Life

Zodia Fecioară în luna mai 2022. Decizii majore pe toate planurile

Zodia Fecioară va avea parte în luna mai 2022 de câteva momente importante în care vor lua decizii cât pentru tot restul anului. Există multe vești bune pentru nativii de pământ.
17.04.2022 | 15:56
Zodia Fecioara in luna mai 2022 Decizii majore pe toate planurile
Zodia Fecioară în luna mai 2022. Foto: wall.alphacoders.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Fecioară, luna mai 2022 va fi una destul de importantă. Vor fi marcate mai multe sectoare ale vieții lor, în special cariera și planul sentimental.

Zodia Fecioară în luna mai 2022

Prima parte a lui mai vine cu noi responsabilități pentru Fecioarele care și-au întemeiat o familie. Vor fi mai prezente în viețile celor dragi. Vor oferi sfaturi bune, iar ajutorul pe care îl vor acorda nu va fi de prisos.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 mai 2022, nativii de pământ învață cum să facă față necazurilor care pot apărea acasă, dar și celor de la serviciu. Dau dovadă de o anduranță la stres ieșită din comun.

A doua jumătate a lunii mai se anunță decisivă din mai multe puncte de vedere. Fecioarele trebuie să ia o serie de decizii pentru viitorul lor, cel puțin pentru următoarele 6-7 luni din an.

ADVERTISEMENT

Se pot reinventa pe plan profesional. Nici în dragoste lucrurile nu mai sunt atât de banale pe cât erau. Nativii de pământ care sunt singuri cunosc pe cineva și trebuie să se hotărască dacă vor să se înhame într-o relație sau nu.

Asta înseamnă inclusiv mutatul împreună cu persoana pe care pun ochii, ceea ce le-ar scoate complet din rutină, renunțând la tabieturi pe care nu le-ar fi lăsat la o parte nici pentru un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 6, 8, 10, 13, 16, 22 și 28 mai 2022. Pe 6 și 8 mai, nativii de pământ primesc aprecieri de la o persoană cu o funcție importantă.

10 și 13 le aduc niște întâlniri de-a dreptul cosmice. Vor întâlni persoane providențiale de la care vor avea multe de învățat. Zilele de 16, 22 și 28 mai sunt perfecte pentru planificarea unei călătorii la care au visat multă vreme.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 11, 14, 20 și 21 mai. Pe 11, nativii de pământ trebuie să evite cu orice preț implicarea în conflicte care nu le aparțin.

Zilele de 14, 20 și 21 sunt proaste pentru nativii care vor să facă achiziții uriașe ori care vor să investească bani într-un proiect aflat doar pe hârtie.

 

ADVERTISEMENT