Life

Zodia Fecioară în vara anului 2021. Călătorii, o nouă dragoste și lipici la bani îi aduc astrele

09.05.2021 | 08:30
Zodia Fecioara in vara anului 2021 Calatorii o noua dragoste si lipici la bani ii aduc astrele
Zodia Fecioară în vara anului 2021. Foto: Pixels
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară va avea parte în vara anului 2021 de momente decisive din toate punctele de vedere. Este vara marilor transformări și a marilor reușite pentru persoanele născute sub acest semn de pământ.

Fecioarele vor porni schimbările încă din luna iunie. Sunt pregătite pentru a face față criticilor, căci nu toată lumea va îmbrățișa ideile lor.

ADVERTISEMENT

Au susținere astrele indiferent de câte împotriviri se vor lovi pe parcursul lor. Sunt atât de determinate să își urmeze calea încât nimic nu le poate sta în drum.

Zodia Fecioară în vara anului 2021

Nativii de pământ guvernați de Mercur pot spune că au prins curaj, căci vor acționa cu credință în Dumnezeu și un curaj de multe ori nebun în fața unor provocări de care 99% dintre oameni se feresc.

ADVERTISEMENT

Luna iulie este cea în care Fecioarele vor reveni la normalitate și se vor încuraja de oamenii care contează cu adevărat, păstrând, desigur, distanța de siguranță din punct de vedere psihologic, căci ele nu se simt confortabile în preajma oricui.

Luna august, luna renașterii

A doua jumătate a lunii iulie le poate aduce o dragoste nouă sau o prietenie cu totul inedită. Au șanse să cunoască pe cineva din străinătate ori să descopere anumiți prieteni din perspective cu totul diferite, realizând că s-au înșelat în privința anumitor persoane.

ADVERTISEMENT

Luna august este cea mai bună lună pentru Fecioare din toate punctele de vedere. Se anunță multe călătorii, experiențe care le vor ajuta și le vor învăța multe lucruri despre viață, dar și succes financiar din belșug.

Chiar dacă totul arată excepțional pentru ele, trebuie spus că nu au voie să renunțe la spiritul lor samaritean, căci Fecioarele tind să îi neglijeze pe cei în nevoie atunci când le merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

Anul ăsta vor învăța foarte multe lecții, iar protecția divină de care se bucură până în luna decembrie le face să își dea seama de rolul lor extraordinar în a aduce bine, pace și iubire în viețile celorlalți.

 

ADVERTISEMENT