Life

Zodia Fecioară în luna decembrie 2021. O poveste nouă de iubire apare în prag de Crăciun!

Zodia Fecioară renaște din propria cenușă în luna decembrie 2021, precum pasărea Phoenix. Se anunță o perioadă plină de realizări și de lucruri frumoase și pe plan amoros.
16.11.2021 | 13:26
Zodia Fecioara in luna decembrie 2021 O poveste noua de iubire apare in prag de Craciun
Zodia Fecioară în luna decembrie 2021. Foto; almanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are o lună decembrie 2021 antrenantă, solicitantă atât din punct de vedere profesional cât și sentimental. Pentru persoanele născute sub semnul mercurian, vin multe surprize plăcute mai ales în cea de-a doua jumătate a lunii.

Fecioarele își regăsesc echilibrul pe care aveau senzația că l-au pierdut. Vor rezolva multe probleme pe care le-au lăsat în stand-by în ultimele două luni.

ADVERTISEMENT

Au de făcut mici compromisuri, dar nu se dau la o parte de la atât. Își definesc foarte bine scopul pe care îl urmăresc și reușesc să se concentreze și să dea randament în tot ce fac.

Zodia Fecioară în luna decembrie 2021

Prima jumătate a lunii decembrie va fi despre muncă și bani. Sunt eficiente și primesc laudele pe care le merită pentru că ideile lor se anunță a fi productive.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 decembrie, conturile bancare al nativilor de pământ ar putea cunoaște niște zerouri în plus. Este o perioadă bună pentru a face investiții, mai ales dacă vorbim despre Fecioarele care activează în vreun domeniu artistic.

În a doua jumătate a lui decembrie, accentul va cădea pe zona iubirii. Dragostea bate la porțile inimii și de data asta chiar își vor da voie să iubească fără ezitări.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ găsesc persoana pe care o căutau poate chiar o viață întreagă. Astrele sunt de partea lor, iar unele dintre Fecioare s-ar putea să facă pași importanți în noua lor relație. Nu e exclus să se trezească cu inelul de logodnă chiar în ajunul Crăciunului.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Fecioare sunt 1, 8, 9, 13, 17, 24 și 31 decembrie. Pe 1 și 8 decembrie pot veni sume de bani frumușele în buzunarele acestor nativi.

ADVERTISEMENT

9 este o dată perfectă pentru tot felul de tranzacții. Dacă vor să vândă ceva și nu au avut noroc de cumpărători serioși, data de 13 decembrie este ideală.

17 decembrie vine cu momente frumoase petrecute alături de prieteni. Puțină distracție nu strică! Pe 24 și 31 decembrie, Fecioarele simt că iubesc din nou ca în adolescență.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 5 și 16 decembrie. Pe 5 decembrie, Fecioarele trebuie să evite deplasările pe distanțe lungi. Nu vor avea disponibilitatea necesară pentru a face față unor drumuri lungi.

Pe 16 decembrie, acești nativi ar trebuie să nu se implice în conflicte care nu au legătură cu persoana lor, chiar dacă au intenția de a aplana lucrurile.

ADVERTISEMENT