Life

Zodia Gemeni în luna martie 2022. Care sunt zilele norocoase și ghinioniste pentru nativii de aer

Zodia Gemeni va avea un martie 2022 al renașterii. Nativii de aer reușesc să bifeze anumite obiective esențiale ale vieții lor, mai ales în zona profesională.
10.02.2022 | 17:43
Zodia Gemeni in luna martie 2022 Care sunt zilele norocoase si ghinioniste pentru nativii de aer
Zodia Gemeni în luna martie 2022. Foto: yourtango.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni începe luna martie 2022 în forță. Nativii de aer participă la tot felul de întruniri importante, iau decizii înțelepte și primesc aprecierile celor care contează.

Gemenii au multă treabă de dus la capăt în Luna Mărțișorului. Multe din proiectele din 2021 se vor concretiza abia acum. Putem vorbi inclusiv de proiecte care fac anul, demarate fix în martie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor deveni mai sociabili, dar nu vorbim despre sociabilitatea aceea de complezență. Dimpotrivă, vor comunica lucruri interesante și vor avea idei tot mai inteligente.

Zodia Gemeni în luna martie 2022

Opiniile lor s-ar putea să facă diferența în discuții purtate în cercuri restrânse. Se vor axa foarte mult pe strategii de comunicare, în primul rând.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii martie aduce rezolvări de probleme administrative. Nativii de aer care nu au avut curajul să facă un pas în față în relațiile cu cei apropiați, de data asta vor spune ce cred fără să le fie teamă.

Vor merge după principiul „totul pe o carte”. Tot în prima parte a lui martie, în special femeile născute în această zodie vor face tot felul de surprize partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Doamnele din zodia Gemeni vor să arate că și ele știu să surprindă persoana iubită.

În a doua jumătate a lunii martie, pentru acești nativi vin niște episoade ale trecutului sub o formă sau alta. Sunt evenimente petrecute în urmă cu câțiva ani pe care nu le-au înțeles atunci. Acum le vor privi cu alți ochi. E de bine, nu trebuie să se sperie.

Putem spune, cu alte cuvinte, că Gemenii vor da semne de maturizare, unii chiar de maturizare bruscă.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase în martie sunt 1, 7, 12, 16, 19 și 25. Pe 1 și 7 martie, să-și verifice cardurile că s-ar putea să aibă niște zerouri în plus.

Data de 12 martie este foarte bună pentru a rezolva conflicte pe cale amiabilă. 16 și 19 martie sunt două zile în care Gemenilor chiar li se recomandă să plece undeva, într-o mini-excursie.

Pe 25 martie sunt avantajați în special tinerii care studiază pe băncile facultății. Primesc tot felul de vești bune.

Zilele cu mai puțin noroc pentru nativii de aer sunt 8, 17, 20 și 23 martie. Data de 8 este cu atenționare pentru femei. Chiar dacă este ziua lor, astrele le trage puțin de mânecuță și le spune să nu se certe.

17 și 20 martie sunt două zile foarte proaste pentru tot ce înseamnă schimbări prin casă ori chiar schimbarea de domiciliu. Pe 23 martie trebuie să fie foarte atenți la cum se poziționează în conflictele pe care le poartă cei apropiați.

ADVERTISEMENT