Life

Zodia Gemeni și karma vieții sale. De ce trebuie să se ferească pentru a avea succes

30.03.2021 | 15:28
Zodia Gemeni si karma vietii sale De ce trebuie sa se fereasca pentru a avea succes
Zodia Gemeni și karma vieții sale, cea de ignoranță. Foto: numeroly.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are de învățat foarte multe în viață, iar karma care e pe urmele sale nu este ușor de gestionat. Zodie de aer, guvernată de înțeleptul Mercur, Geamănul duce o mare povară în viața sa.

Gemenii sunt toată viața pe karma de ignoranță, însă ce înseamnă acest tip de karmă și ce trebuie să facă nativii de aer pentru a trăi cu această problemă spirituală?

ADVERTISEMENT

Îi spune și numele. Ignoranța antrenează karma de ignoranță, care poate fi reparată de Mercur de-a lungul vieții Gemenilor (și a Fecioarelor, căci și ele sunt pe aceeași karmă) doar dacă este înșeleasă în profunzime.

Zodia Gemeni și karma de ignoranță

Este vorba despre karma de comunicare. În viețile anterioare, Gemenii nu au ascultat de părinți, de mentori sau chiar de conștiința divină și au avut mult de pătimit.

ADVERTISEMENT

În această viață ei au nevoie să se înconjoare de oameni care mânuiesc foarte bine cuvântul, să își găsească acele repere, acei mentori de care au fugit pentru a putea evolua. Evident, trebuie să își dorească în primul rând să evolueze.

Încăpățânarea nu are ce căuta în viața Gemenilor, căci aceasta, în momentele cruciale ale vieții, nu este decât o manifestare a ignoranței.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să repare o serie de defecte care vin odată cu această karmă: mitomania, megalomania, angoasele, lașitatea și înclinația către înșelăciune.

Riscă să dezvolte karma de atașament

Toate aceste aspecte îi împiedică să aibă succes, așa că trebuie să fie ca o carte deschisă ori pur și simplu să învețe să tacă atunci când lauda de sine îi ia pe dinainte.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să știe un alt lucru important odată ce fac progrese în a remedia acest tip de karmă. E foarte probabil să se atașeze de mentorii lor sau de persoanele care îi acceptă așa cum sunt.

Riscă să dezvolte astfel karma de atașament, lucru care nu este recomandat. Ce trebuie să facă Gemenii este să învețe să trăiască independent, să inițieze ei lucruri, să nu danseze după cum cântă ceilalți, ci să fie ei dirijorii orchestrei.

 

ADVERTISEMENT