Life

Zodia Pești în 2021. Atenție la lunile septembrie și octombrie ale anului ce vine!

18.11.2020 | 14:57
Zodia Pesti in 2021 Atentie la lunile septembrie si octombrie ale anului ce vine
Zodia Pești. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești va avea un 2021 binecuvântat, însă nu va fi tot anul doar lapte și miere. În lunile septembrie și octombrie acest nativ trebuie să fie atent la cheltuielile pe care le face.

Ianuarie: Anul începe cum nu se poate mai bine. Peștii vor fi înconjurați de cei dragi și vor avea parte de lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

Februarie: Cea de-a doua lună a anului vine cu câteva responsabilități în plus pe cârca persoanelor născute în această zodie. Trebuie să se implice mai mult în treburile domestice.

Zodia Pești în anul 2021: Vara va fi una de vis

Martie și aprilie: Primele luni de primăvară le aduc bani frumoși în buzunare nativilor de apă. Unele din afacerile pe care le-au început de curând dau roade.

ADVERTISEMENT

Mai: Luna mai se anunță una deosebită din punct de vedere amoros, mai ales pentru Peștii care își caută sufletul pereche.

Iunie, iulie și august: În vara anului 2021, Peștii vor călători destul de mult. Vor descoperi culturi noi și vor fi din ce în ce mai interesați de anumite chestiuni legate de spiritualitate. Nu e exclus ca unii dintre Peștii trecuți de 40 de ani să treacă la altă religie.

ADVERTISEMENT

Septembrie și octombrie, luni de cumpănă din punct de vedere financiar

Septembrie și octombrie: După o vară în care s-au distrat și au cheltuit mulți bani, Peștii trebuie să învețe să fie ceva mai responsabili cu finanțele lor. Riscă să piardă destul de mult dacă nu devin chivernisiți.

Noiembrie: Luna noiembrie le aduce Peștilor acea gură de oxigen de care aveau nevoie. Unii dintre ei recuperează niște datorii mai vechi pe care prietenii sau rudele le aveau la ei, așa că pot sta liniștiți și nu mai trebuie să se streseze din cauza banilor o perioadă.

ADVERTISEMENT

Decembrie: Anul se încheie cu dorința Peștilor de a schimba ceva la modul în   care trăiesc. Își dau seama că stilul de viață pe care îl au nu e tocmai cel mai sănătos, așa că vor apela la specialiști care să îi ajute în acest sens. Mulți Pești se apucă serios de sport, de pildă.

 

ADVERTISEMENT