Life

Zodia Pești și dragostea în 2021. Cum se anunță acest an mai ales pentru cei tineri

09.01.2021 | 13:25
Zodia Pesti si dragostea in 2021 Cum se anunta acest an mai ales pentru cei tineri
Zodia Pești. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are un 2021 extrem de interesant din punct de vedere amoros. Nu este cel mai bun an la capitolul dragoste, dar este unul în care pot învățat foarte multe lucruri despre ei înșiși, căci până acum mulți Pești au trăit într-o bulă.

Peștii sunt prinși într-un plin proces al schimbării. Au nevoie să știe ce își doresc cu adevărat de la viață, pe ce se pot baza, care sunt prioritățile lor cu adevărat, iar 2021 le va aduce răspunsuri la toate întrebările lor.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea nu este recomandat să se aventureze în relații noi până nu își lămuresc ei anumite chestiuni legate de ființa lor. Este un an plin de spiritualitate, fără doar și poate, dar și un an al vindecării pentru ei, mai ales de când Jupiter va tranzita acest semn astrologic.

Zodia Pești și dragostea în 2021

Cea mai bună compatibilitate o vor avea în acest an cu Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Relația cu Săgetătorii va fi adevărata surpriză a anului 2021, căci ei nu se înțeleg bine în mod natural.

ADVERTISEMENT

Senzația de respingere va dispărea mai ales în rândul tinerilor născuți în zodia Pești, care vor putea avea un confident de aceeași vârstă sau ceva mai mare în cineva guvernat de Săgetător.

Nu putem vorbi aici neapărat despre o relație de iubire, dar despre o prietenie frumoasă cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Peștii și Racii, cei mai potriviți

Cât despre legătura dintre Pești și Raci, aceștia sunt cei mai potriviți într-o relație de iubire pentru 2021. Repetăm acest lucru, din punct de vedere amoros sunt avantajați în 2021 doar Peștii tineri, cei mai maturi, de cel puțin 50 de ani, fiind nevoiți să își consolideze relațiile pe care le au, iar dacă sunt singuri să mai aștepte un an.

Interesantă va fi în acest an și colaborarea dintre Pești și Scorpioni. Cei doi vor fi complici la multe secrete și vor reuși să conlucreze foarte bine împreună, mai ales că amândoi sunt dispuși să o ia de la zero în special din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT