Life

Zodia Rac și compatibilitățile anului 2021. Cu cine va face echipă bună

16.12.2020 | 15:02
Zodia Rac si compatibilitatile anului 2021 Cu cine va face echipa buna
Zodia Rac. Foto: astrologybay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac va avea parte de un an interesant din punct de vedere al compatibilităților. 2021 dezleagă anumite legături cu niște persoane la care ținea foarte mult și formează relații cu cine nu se aștepta.

Anul 2021 va fi, fără doar și poate, cel mai interesant sub aspectul relaționării. Racii renunță la melodramele cu care i-au obișnuit pe toți și devin mai determinați, mai fermi, mai siguri pe sine.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Gemeni, Săgetător, Capricorn și Leu. Cine-ar fi crezut că o zodie de apă precum Racul va ajunge la o relație bnnă cu una total opusă ei, Săgetătorul?

Zodia Rac și compatibilitîțile lui 2021: relație foarte bună cu Vărsătorii și Peștii

Iată că 2021 face posibilă această minune, mai ales dacă vorbim despre dragoste. Da, ați citit bine! Racii și Săgetătorii ar putea forma cel mai inedit și spectaculos cuplu.

ADVERTISEMENT

Cu Gemenii, Capricornii și Leii vor colabora foarte bine sub aspect profesional. Sunt singurii cu care pot face echipă bună, cu care se pot înțelege la locul de muncă.

Compatibilitate foarte bună cu: Vărsător, Balanță și Pești. Racii și Vărsătorii vor avea oarecum același destin, căci atât nativii de foc cât și cei de aer își vor deschide sufletul mai mult și se vor concentra asupra chestiunilor legate de suflet, dar fără a deveni patetici.

ADVERTISEMENT

Și mai bune vor fi legăturile cu Peștii și Balanțele, cu care vor forma legături de nezdruncinat.

Racii și Scorpionii, pe drumuri separate la anul

Compatibilitatea rea cu: Taur, Berbec, Scorpion și Fecioară. În mod tradițional, Racii și Scorpionii se înțeleg de minune căci amândoi sunt semne de apă, însă în 2021 asta se va schimba radical.

ADVERTISEMENT

Scorpionii vor fi influențați de anumite planete în traiectoria lor, în timp ce Racii vor urma cu totul alte idealuri și drumuri în viață. Chiar dacă amândoi sunt nativi de apă, în 2021 nu prea vor mai avea multe lucruri în comun.

De asemenea, relațiile pe care le au acum Racii cu Fecioarele, Taurii sau Berbecii vor deveni inexistente. Pot apărea conflicte mai ales cu Taurii și Berbecii, doi dintre cei mai căpoși nativi.

 

ADVERTISEMENT