Zodia Săgetător la tinerețe și la bătrânețe. Cu ce zbucium se luptă toată viața

Dan Suta   
în Horoscop
26/10/2020, 15:52
Zodia Săgetător la tinerețe și la bătrânețe. Cu ce zbucium se luptă toată viața
Zodia Săgetător. Foto: vecteezy.com

Zodia Săgetător, semn de foc, dă mereu senzația de neliniște, are un patos greu de suportat de cei din jur și se consideră mereu un rebel fără cauză.

Săgetătorii sunt printre cei mai inimoși din zodiac, dar și printre cei mai insistenți atunci când vor să se afirme ori să își facă dreptate singuri cu orice preț.

În tinerețe, Săgetătorii sunt cei care pornesc revoluțiile, cei care vor să facă totul singuri, liderii care vor să răstoarne toate regulile pentru a crea o lume nouă, în timp ce ajunși la maturitate li se schimbă nițel perspectivele în viață.

Zodia Săgetător și războaiele sale

Acești nativi de foc sunt extrem de preocupați în primul rând de imaginea lor publică, dar și de binele familiei. Țin foarte mult la persoanele dragi și luptă cu dinții pentru a le fi bine.

Ajunși la maturitate, Săgetătorii vor simți o nevoie tot mai acută de afecțiune și din această cauză riscă să facă foarte multe greșeli.

Nu sunt foarte buni când vine vorba de ascultat, iar atunci când se exprimă lucrurile pot fi înțelese greșit. Săgetătorii au talentul de a pierde cu dreptatea în mână de cele mai multe ori din cauza patosului de multe ori de nesuportat cu care își expun ideile.

Săgetătorii, dependenți de afecțiune

Pentru acești nativi de foc cel mai important lucru este să se simtă iubiți. Nevoia de un partener loial poate fi dezideratul suprem mai ales după vârsta de 35 de ani, când încep să simtă că valoarea lor scade din cauza vârstei, ceea ce poate părea o prostie pentru mulți.

Săgetătorilor le place să aibă ultimul cuvânt, iar dacă nu se întâmplă asta pot face adevărate drame și recurg deseori la victimizări ori la expunerea realității dintr-o perspectivă la care nu s-ar fi gândit absolut nimeni.

Săgetătorii sunt acești nebunatici ai zodiacului, veșnicii nemulțumiți, rebeli pentru eternitate, chiar și pentru cauze pierdute!

 

Închide ×