ADVERTISEMENT
Life

Zodia Săgetător în următorii 10 ani. Vine era fericirii pentru persoanele născute sub acest semn de foc

Autor: Dan Suta | 27.08.2020 | 11:25
Zodia Săgetător în următorii 10 ani. Vine era fericirii pentru persoanele născute sub acest semn de foc
Zodia Săgetător în următorii 10 ani. Sursa foto: timesnownews.com

Zodia Săgetător are parte de o decadă extraordinară din toate punctele de vedere. Urmează să trăiască în sfârșit fericirea pe propria lor piele.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător în următorii 10 ani

Următorii 10 ani vor fi plini de evenimente care le vor marca existența în bine. Toate relele se vor spăla și vor reuși să se concentreze asupra problemelor lor.

2021-2025. Prima parte a anului 2021 va fi ca un taifun emoțional pentru acești nativi. Săgetătorii vor fi nevoiți să facă față unor situații extrem de complicate din punct de vedere amoros, în special cei tineri, cei care au până în 30 de ani.

ADVERTISEMENT

2022 și 2023 sunt doi ani buni pentru reconstrucția lor sentimentală. Au parte de momente frumoase, iar mulți Săgetători vor avea parte de o iubire nouă, în special vara sau toamna.

Vindecați de rănile provocate de fosta pereche în trecut, vor fi mai pregătiți ca niciodată să își redeschidă sufletul pentru că vor simți că pot face în sfârșit ceva pentru liniștea sufletului lor. Au parte de momente extraordinare mai ales în toamna anului 2023.

ADVERTISEMENT

Din 2026 vor fi fericiți cu adevărat

2024 este anul revenirii nativilor Săgetător din punct de vedere profesional. Au parte de noi etape importante în viață, de o reașezare a carierei.

Mulți Săgetători vor începe o viață nouă din punct de vedere profesional într-un alt domeniu, unul nou, în care nu au mai activat niciodată.

ADVERTISEMENT

În anul 2025, Săgetătorii se vor redresa pe toate planurile. Își vor face prieteni noi și se vor concentra foarte mult pe restabilirea relațiilor pierdute ori întrerupte cu persoane din familia lor.

2026-2030. În acest al doilea ciclu din decada care urmează vor simți cu adevărat ce înseamnă fericirea. Au parte de noi momente interesante în carieră, continuând seria schimbărilor pe care le-au început la începutul acestui nou deceniu.

ADVERTISEMENT

Dau tot ce e mai bun din ei pentru a se redresa, pentru a reclădi ceea ce au avut cândva, pentru a redeveni ceea ce au fost odinioară.

2026, 2027 și 2028 sunt trei ani excelenți pentru Săgetătorii care vor să își mărească familia ori pentru cei care vor să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

2029 și 2030 sunt ani extraordinar de buni din toate punctele de vedere. Săgetătorii își vor îndeplini toate visele și vor fi adevărate staruri. 2030 este anul perfect pentru călătorii, pentru a vedea locuri noi și pentru a cunoaște oameni din culturi diferite.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!