Life

Zodia Taur în luna iubirii. Ce i se întâmplă pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților

09.02.2021 | 12:02
Zodia Taur in luna iubirii Ce i se intampla pe 14 februarie de Ziua Indragostitilor
ADVERTISEMENT

Zodia Taur nu va uita niciodată luna iubirii din acest an. Februarie aduce schimbări substanțiale în viețile persoanelor născute sub acest semn de pământ, iar ziua de 14 februarie va fi una specială pentru ele.

Taurii pot fi romantici incurabili atunci când își propun să cucerească pe cineva, însă de Ziua Îndrăgostiților ei vor fi cei cuceriți.

ADVERTISEMENT

Ziua de 14 februarie este una mai mult decât benefică pentru ei, mai ales că mulți sunt deja în căutarea iubirii.

Zodia Taur în luna iubirii: 14 februarie, o zi specială

Nativii de pământ care formează deja un cuplu s-ar putea să se reorienteze către altcineva, mai ales că viețile multor Tauri au fost schimbate de pandemie și mulți își vor da seama că stau într-o relație greșită.

ADVERTISEMENT

Pe 14 februarie, Taurii născuți în luna aprilie vor avea parte de surprize mari din punct de vedere sentimental, iar unii s-ar putea să fie ceruți în căsătorie.

Femeile Taur vor fi copleșite de complimentele pe care le vor primi, însă nu trebuie să cedeze ușor în fața tentației, oricât de mult ar bate aripile fluturilor din stomac.

ADVERTISEMENT

Ziua Îndrăgostiților va fi una specială, așadar, pentru majoritatea Taurilor, chiar și pentru cei care sunt confuzi din punct de vedere amoros, cei care pare că și-au pierdut busola.

Data de 24 februarie aduce nuntă sau divorț

Însă în luna iubirii mai avem o zi specială: Dragobetele, adică ziua românească a îndrăgostiților. Pe 24 februarie, persoanele născute în zodia Taur vor afla niște adevăruri care le pot întări relația, chiar cea formată pe 14, fie le poate aduce despărțirea.

ADVERTISEMENT

În funcție de lucrurile pe care le vor descoperi spre finalul lunii vor lua o decizie radicală din punct de vedere sentimental. Cei mai predispuși la despărțire sau divorț sunt Taurii de mai, pe când cei de aprilie sunt mai degrabă dornici să își consolideze relațiile de iubire, poate chiar printr-o logodnă sau o nuntă.

Multe din planurile Taurilor ar putea fi date peste cap ori concretizate în jurul datei de 24 februarie, o dată cu o încărcătură aparte pentru ei.

 

ADVERTISEMENT