Life

Zodia Taur și dragostea în 2021. Cu cine ar putea ajunge la altar

02.01.2021 | 14:36
Zodia Taur si dragostea in 2021 Cu cine ar putea ajunge la altar
Zodia Taur. Foto: astrologyinlife,com
ADVERTISEMENT

Chiar dacă zodia Taur va avea dragostea pe un plan secund în anul 2021, surprizele uriașe pot apărea în viața acestui semn de pământ. Cu toate că nu se focusează foarte mult pe sectorul amoros, în toamna acestui an s-ar putea să ajungă în fața altarului, iar decizia poate fi una luată la cald.

În anul 2021, Taurii se vor concentra în special pe consolidarea relațiilor cu prietenii și familia și pe muncă. La capitolul profesional apar cele mai multe schimbări, mare parte din acestea extrem de importante mai ales pentru Taurii tineri ori pentru cei recent ieșiți de pe băncile facultății.

ADVERTISEMENT

În rândurile de mai jos ne vom axa mai mult pe dragoste, iar aici Taurul va fi unul din cei mai bine aspectați din punct de vedere astrologic cu toate că, repetăm, nu dau mare preț pe iubire anul ăsta.

Zodia Taur și dragostea în anul 2021

Taurii vor avea cele mai bune compatibilități cu Balanțele, Vărsătorii și Fecioarele. În ceea ce privește o posibilă relație dintre Taur și Vărsători, aceasta va fi posibilă doar dacă se va rezuma la două-trei întâlniri amoroase.

ADVERTISEMENT

Taurii și Vărsătorii colaborează, în schimb, foarte bine pe plan profesional, însă la capitolul dragoste au viziuni complet diferite.

Vărsătorii sunt ceva mai libertini și sunt în permanenta căutare de experiențe noi, în timp ce Taurii, mai ales femeile născute în această zodie, vor căuta stabilitate și ceva cât se poate de serios.

ADVERTISEMENT

Bărbatul Taur și femeia Fecioară se pot căsători la toamnă

Dacă simt nevoia unei nopți toride de vară, chiar sunt încurajați să se cupleze pentru o perioadă scurtă cu cineva născut în Vărsător, căci vor avea multe de învățat chiar despre propriile lor dorințe intime.

Cu Fecioarele, bărbații Taur vor face cea mai bună pereche, dacă își vor propune ceva serios. Și Fecioarele vor fi în 2021 mai degrabă atrase de un proiect comun nou decât de aventuri, cu toate că vor mai scăpa pe ici, pe colo de acasă.

ADVERTISEMENT

Așadar, bărbații Taur ar putea ajunge la altar cu o femeie născută în zodia Fecioară, iar cel mai potrivit moment pentru oficializarea relației lor este toamna, în special lunile octombrie și noiembrie.

Cu Balanțele, Taurii leagă prietenii frumoase care se pot transforma într-o poveste de iubire cum n-au mai trăit niciodată. Nu e de mirare, căci amândoi nativii sunt guvernați de planeta Venus, planeta iubirii și a dorințelor pasionale.

 

ADVERTISEMENT