Life

Zodia Taur și meseriile care i se potrivesc mănușă. Poate face o avere în multe domenii

02.10.2020 | 14:17
Zodia Taur si meseriile care i se potrivesc manusa Poate face o avere in multe domenii
Zodia Taur. Foto: indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur este extrem de muncitoare. Nu se dă la o parte de la nicio sarcină dificilă, ba dimpotrivă, e mereu dispus să se sacrifice.

Zodia Taur și meseriile care i se potrivesc cel mai bine

Persoanele născute în zodia Taur sunt foarte bune atât la aprins cât și la stins focul, dacă le luăm pe sexe.

ADVERTISEMENT

Femeile Taur pot deveni cele mai bune bucătărese, într-o industrie dominată de chefi. Aragazul și cuptorul sunt cei mai buni prieteni pentru doamnele născute în acest semn de pământ, de aici și ideea de mai sus legat de aprinderea focului, la propriu.

Pe de altă parte, bărbații Taur pot fi foarte buni pompieri și sunt dedicați cumva, au o obligație karmică să salveze vieți omenești.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt foarte buni și în zona de comunicare, însă nu rezistă de cele mai multe ori din cauza încăpățânării lor.

Anul 2021, excelent din punct de vedere profesional

Ideile lor sunt cele mai interesante din punctul lor de vedere și nu renunță ușor la anumite preconcepții.

ADVERTISEMENT

Atunci când dau față cu realitatea, acești nativi fie își asumă totul, fie fug. Nu există cale de mijloc în ceea ce-i privește.

Pentru anii următori, Taurilor li se arată o serie de oportunități din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Bărbații Taur pot ajunge în funcții de conducere, chiar la departamente unde e nevoie de intervenție urgentă (spitale, clinici, SMURD, Poliție, Jandarmerie, Pompieri), în timp ce femeile Taur vor încerca să se adapteze la noile tehnologii.

Anul 2021 va fi excelent pentru femeile Taur care activează în zona de cooking și vor să facă profit cu rețetele lor. Le e recomandat să își deschidă un canal pe o rețea de socializare, să facă vloguri, să împărtășească experiențele lor culinare din care pot face bani frumoși.

Așadar, Taurii, deși par polivalenți, sunt excepționali doar în domeniile prezentate mai sus. Anul acesta este ultimul în care acești nativi mai fac compromisuri doar de dragul de a avea o sursă de venit la finalul lunii.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT