ADVERTISEMENT
Life

Zodia Vărsător în horoscopul lunii octombrie. Cei născuți sub acest semn au de luat două decizii cruciale

Autor: Dan Suta | 25.09.2020 | 12:48
Zodia Vărsător în horoscopul lunii octombrie. Cei născuți sub acest semn au de luat două decizii cruciale
Zodia Vărsător. Foto: horoscopes.lovetoknow.com

Zodia Vărsător va descoperi în luna octombrie de ce lucruri are nevoie cu adevărat în viață și va lua o serie de decizii importante pentru liniștea sa sufletească.

ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător în horoscopul lunii octombrie

Vărsătorii se concentrează foarte mult pe ceea ce transmit publicului în prima jumătate a lunii octombrie, căci imaginea lor va fi pe retina tuturor.

În funcție de ceea ce spun atrag anumite evenimente și se simt din ce în ce mai siguri pe ei atunci când văd și aprecierile.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer Vărsător vor lua două decizii importante. Trebuie să se hotărască în legătură cu relația lor amoroasă, care scârțâie în ultima perioadă, dar și ce vor face din punct de vedere profesional, căci nici la locul de muncă lucrurile nu sunt tocmai roz.

Este o lună a deciziilor și ar fi bine să ia taurul de coarne cât de repede pot, preferabil până în 20 octombrie. După data de 20 a lunii, vorba aceea, nu vor mai putea îngrășa porcul în Ajun.

ADVERTISEMENT

Deciziile trebuie luate până pe 20 octombrie

Așadar, indiferent de cât de greu li se va părea să se despartă de partenerul de viață ori să plece de la actualul loc de muncă, trebuie să facă acest pas.

Primele douăzeci de zile din octombrie vor fi numai bune pentru Vărsătorii care au tot amânat anumite schimbări și e ultima oară în acest an când soarta le dă această reală oportunitate de schimbare.

ADVERTISEMENT

Pe plan emoțional, cei care reușesc să rupă pisica în două, se vor liniști, iar finalul de lună, în special zilele de 27, 28 și 29 octombrie vor fi unele frumoase pentru ei.

Nu e exclus ca unii nativi de aer să se întoarcă la matcă, amintindu-și de oamenii minunați pe care îi au în familie. Data de 30 octombrie este una în care se arată multe călătorii, iar unii Vărsători, cei mai curajoși, ar putea să plece în străinătate căutându-și un trai mai bun.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!