Life

Zodia Vărsător în luna septembrie 2021. Se refac toate relațiile

Zodia Vărsător va avea un septembrie 2021 plin de schimbări pe plan relațional. Toate lucrurile vor trece prin alte filtre.
24.08.2021 | 18:05
Zodia Varsator in luna septembrie 2021 Se refac toate relatiile
Zodia Vărsător în luna septembrie 2021. Foto: vedicastrologerkapoor.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un septembrie 2021 plin de învățături. Vor ajunge la niște concluzii importante în ceea ce privește natura umană.

Nativii de aer au de făcut o serie de alegeri decisive pe planul relațiilor personale. Fie că vorbim despre relații de prietenie sau de familie, Vărsătorii vor începe să vadă realitatea așa cum este ea.

ADVERTISEMENT

Pentru unii dintre ei, adevărul poate fi unul nemilos, însă este extrem de necesar mai ales în contextul dilemelor pe care le au ei despre natura umană.

Zodia Vărsător în luna septembrie 2021

În prima jumătate a lunii septembrie, nativii de aer se vor pune la curent cu câteva aspecte legate de locul de muncă. Vor da tot ce au mai bun din ei pentru a le dovedi celorlalți că ideile lor nu sunt nici pe departe unele perimate.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii au șansa de a crește din punct de vedere profesional mai ales până la data de 10 septembrie. Spiritul lor revoluționar și felul în care reușesc să se adapteze, din mers, schimbărilor, îi fac extrem de pregătiți provocărilor.

În a doua jumătate a lunii, nativii de aer clarifică anumite probleme apărute pe plan sentimental. Vor reuși să conștientizeze ce au ei de făcut pentru a nu dezamăgi.

ADVERTISEMENT

Mereu au avut această problemă, mai ales că tot timpul vor să știe dacă lucrurile pe care le spun sunt potrivite și corespund nevoilor persoanei iubite.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 1, 8, 13, 17, 22, 23 și 28 septembrie. Pe 1 și 8 septembrie obțin foarte multe informații de care se pot folosi pentru a câștiga teren într-o competiție. Cei care participă la concursuri sau examene fundamentale trebuie să ciulească bine urechile în aceste zile.

ADVERTISEMENT

13, 17 și 22 septembrie sunt alte trei zile norocoase din punct de vedere amoros. Dezbat tot felul de teme cu partenerul de viață și ajung să se cunoască reciproc mai bine ca oricând.

23 și 28 septembrie sunt alte date cu noroc din punct de vedere financiar. Vin niște bani ca recunoaștere a muncii lor.

Zilele ghinioniste în septembrie sunt 9, 11, 18 și 25. Pe 9 septembrie le este recomandat să facă un pas în spate într-un conflict mai vechi.

Pe 11, 18 și 25 septembrie, acestor nativi li se recomandă să nu intre în polemici cu persoanele vârstnice din familie.

ADVERTISEMENT