Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 23 decembrie 2021. Bivolul se confruntă cu o situație financiară dificilă

Zodiacul chinezesc pentru joi, 23 decembrie 2021, aduce pentru unele zodii probleme financiare, în timp ce altele au parte de avansări profesionale sau surprize din partea celor dragi.
22.12.2021 | 12:44
Zodiac chinezesc pentru joi 23 decembrie 2021 Bivolul se confrunta cu o situatie financiara dificila
Zodiac chinezesc pentru joi, 23 decembrie 2021. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ziua de 23 decembrie este bună doar pentru unele semne zodiacale. Conform marilor înțelepți din Orient, majoritatea vor avea parte de iubire, bani, avansări profesionale, însă sunt și nativi care nu se vor descurca financiar ori vor avea probleme de comunicare și de sănătate.

FANATIK îți spune în cele ce urmează previziunile detaliate ale zilei, pentru fiecare semn în parte.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc complet pentru joi, 23 decembrie 2021

Șobolan

Cei care se află sub acest semn zodiacal vor avea parte de avansări profesionale sau vor primi o mărire de salariu. Și la capitolul iubire sau viață de familie lucrurile merg la fel de bine.

Bivol

Bivolii vor avea probleme și în amor și la capitolul finanțe. Cheltuielile sunt mai mari decât câștigurile, iar asta te va pune într-o situație neplăcută. Acordă mai multă atenție partenerului de viață și învață să îi asculți pe cei care au o mai mare experiență.

ADVERTISEMENT

Tigru

Se zărește la orizont un nou loc de muncă sau o oportunitate financiară pe care ai așteptat-o de foarte mult timp. Acum este momentul potrivit să îți faci o listă de dorințe profesionale.

Iepure

Viața profesională va fi plină de probleme minore, însă totul se va rezolva în cele din urmă. Ai grijă cui îi împrumuți bani și ce cheltuieli faci, chiar dacă bugetul îți permite și unele aroganțe.

ADVERTISEMENT

Dragon

Proiectele de afaceri merg ca pe roate, însă acordă mai mult timp și vieții de familie. Petrece mai mult timp cu partenerul de viață, copiii și părinții, spune ce ai pe suflet și te vei bucura de înțelegerea de care vei avea parte.

Șarpe

Norocul dă peste tine. Lucrurile în iubire merg ca pe roate, poate vei face pasul cel mare sau poate vei primi un cadou neașteptat de la persoana iubită. Și în plan profesional ai parte de surprize, o avansare poate sau o oportunitate de a schimba locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Cal

Este timpul perfect pentru o vacanță în familie, o drumeție sau o seară de film. Mare atenție însă la accidentări. Sporturile de iarnă pot fi periculoase.

Capră

Întâlnirile cu cei dragi te vor face să uiți de stresul acumulat în ultima perioadă. Nu ar strica să pornești într-o scurtă aventură alături de familie sau de partenerul de viață.

Maimuță

Stresul își pune amprenta asupra sănătății tale fizice și mentale. Ai nevoie de o perioadă de relaxare, poate de un curs de meditație sau de o vizită la psiholog.

Cocoș

Excesele de orice fel ar putea să-ți dăuneze. Ai grijă cum și cât petreci, dar și la alimentație. Pe de altă parte, munca multă pe care ai depus-o până acum îți va fi recompensată cu o mărire de salariu.

Câine

Stai bine la capitolul sănătate și bani, dar ești cam încordat. Înconjoară-te de oameni dragi, distractivi și deschisi pentru o scurtă escapadă într-un loc relaxant.

Mistreț

Apar probleme la locul de muncă, dar colegii te vor ajuta să le dai de cap. Și partenerul de viață îți este alături, motiv pentru care nu ar strica să faci pe Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT