Life

Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Crăciun. Ce rezervă astrele în următoarea perioadă

Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Crăciun: ce rezervă astrele pentru semnele horoscopului asiatic? Află care sunt predicțiile pentru perioada următoare.
19.12.2021 | 13:33
Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Craciun Ce rezerva astrele in urmatoarea perioada
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru zilele de Crăciun vine cu vești îmbucurătoare pentru majoritatea semnelor. 25, 26 și 27 decembrie sunt zile în care mulți vor avea parte de reîntâlniri spectaculoase, de momente unice.

Dragonii sunt înconjurați de oamenii cu adevărat importanți în viața lor. Au parte de clipe magice în cele trei zile de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Bivolii primesc tot felul de cadouri, care mai de care mai frumoase. Pentru acești nativi, sărbătorile sunt de fiecare dată aparte.

Zodiac chinezesc pentru cele trei zile de Crăciun

Șobolanii sunt puși în anumite situații-limită în familie. Participă la o serie de evenimente alături de cei dragi, iar părerea lor este foarte căutată. Trebuie să facă eforturi mari să aplaneze anumite disensiuni.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au tot felul de revelații cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Realizează că unele persoane din jurul lor trăiesc într-o lume paralelă. Decid să nu își mai bată capul cu oameni care nu vor să le înțeleagă perspectivele.

Tigrii și Oile din zodiacul chinezesc reușesc să aibă parte de trei zile de liniște și bucurie. Oile s-ar putea să aibă parte de o mică excursie. O escapadă la munte le-ar prinde bine.

ADVERTISEMENT

Caii și Câinii au un destin comun de sărbători. N-ar fi exclus ca persoanele născute în aceste două zodii să înceapă o relație de iubire.

Caii sunt surprinși în mod pozitiv de cei din jur. Prietenii și rudele îi nimeresc, în sfârșit, cu cadourile de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Iepurii pun piciorul în prag și vor să demonstreze cine sunt cu adevărat. Nu țin cont de contextul de sărbători. Sunt dispuși să riște orice.

Mistreții, un Crăciun plin de iubire

Șerpii reușesc să pună pe hârtie planuri îndrăznețe. La masa de Crăciun, acești nativi s-ar putea să facă un anunț care va lua prin surprindere toată familia.

Mistreții au un Crăciun de poveste, plin de iubire! Pentru ei, totul capătă un alt sens. Cupidon îi săgetează chiar în seara de Ajun, iar cele trei zile de sărbătoare le poate aduce inelul de logodnă pe deget.

Cocoșii fac eforturi mari pentru a fi pe placul lor, dar nu reușesc să ajungă la inimile celorlalți. Aceștia trebuie să învețe de sărbători că nu darurile materiale sunt importante, ci o vorbă bună, o privire caldă, un zâmbet. Ar trebui să renunțe să mai facă paradă cu cadourile lor scumpe și cu eforturile financiare pe care le fac pentru ceilalți.

 

ADVERTISEMENT