Life

Zodiac chinezesc: joi, 9 iulie 2020. Mistrețul vede cu alți ochi viața de familie

08.07.2020 | 12:58
Zodiac chinezesc joi 9 iulie 2020 Mistretul vede cu alti ochi viata de familie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 9 iulie 2020, aduce potrivit astrologilor, evenimente neașteptate pentru unele zodii care încep să vadă lucrurile total diferit, mai ales în privința sentimentelor și familiei.

Persoanele născute în zodia Mistreț se axează mai mult pe viața de familie, după ce în trecut au pus distracția pe primul loc. Același lucru se poate spune și despre Bivol care nu mai vrea să stea cu orele la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc pentru joi, 9 iulie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai aflat un secret foarte bine păstrat, dar din păcate, nu este cel la care te-ai așteptat. Nu fii dezamăgit, orice ar fi te va ajuta să mergi mai departe pe drumul ales.

ADVERTISEMENT

Bivol

Orele petrecute la serviciu nu te mai încântă și ești mereu cu gândul la timpul petrecut alături de cei dragi. Stai mai mult alături de familie și nu mai pierde momentele importante.

Tigru

Nu vrei să recunoști nici în ruptul capului că îți este dor de fostul partener de viață. Pune mâna pe telefon, cere-ți scuze și reia relația de dragoste de unde a rămas.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vei învăța o lecție foarte importantă la locul de muncă unde ești întâmpinat cu aplauze de către colegi. Laudele nu vor întârzia să apară nici din partea superiorilor.

Dragon

Totul este magic în jurul tău. Nu mai trebuie să cauți mistere pentru că te găsesc ele. Profită de aceste experiențe pentru a învăța lucruri noi și a te maturiza.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O zi ideală pentru întâlniri de afaceri. Discută toate aspectele cu partenerii și abia apoi semnează contractele pe care  ți le-au adus aceștia.

Cal

Munca în echipă face ca ziua să treacă mai ușor. Calcă-ți pe inimă și cere ajutorul colegilor. Ți-ar prinde bine o mână în plus, ai multe sarcini de rezolvat.

Capră

Relaxarea se lasă așteptată. Astrele îți propun să rezolvi toate problemele la timp dacă vrei ca-n weekend să îți încarci bateriile. Poate dai o tură și până la mare.

Maimuță

Renunță la ideile fixe care nu aduc nimic bun. Ascultă sfaturile oamenilor din jur, vei fii cu adevărat mulțumit când vei vedea rezultatele finale.

Cocoș

Ești curios din fire, dar acum trebuie să o lași mai moale. Partenerul de viață vrea să-ți facă o surpriză, nu este cazul să-ți bagi nasul unde nu trebuie.

Câine

Este firesc să stai cu familia, dar nu uita de amici. Te-ai putea trezi într-o zi că nu mai ai niciun prieten pe care să-l suni. Cui te mai destăinui?

Mistreț

Vezi viața cu alți ochi acum și vrei să-ți dedici timpul vieții de familie. Lasă distracția pe locul doi și stai în compania oamenilor care te iubesc și care te sprijină necondiționat.

 

ADVERTISEMENT