Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 8 iulie 2020. Una dintre zodii plânge, în timp ce alta râde

07.07.2020 | 15:05
Zodiac chinezesc pentru miercuri 8 iulie 2020 Una dintre zodii plange in timp ce alta rade
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele cu care se vor confrunta zodiile. Potrivit zodiacului chinezesc pentru ziua de miercuri, 8 iulie 2020, astrele au rezervat momente frumoase, dar și neplăcute care vor aduce tristețe în viețile nativilor.

În timp ce unele zodii se bucură de realizările pe care le fac pe plan profesional, altele sunt dezamăgite de partenerii de viață care calcă strâmb. Așadar, se anunță o zi plină de provocări pentru toate cele 12 semne zodiacale, dar în cele din urmă totul se va termina cu bine.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru toți nativii. Află și tu ce ți-a rezervat zodiacul pe parcursul zilei de miercuri, 7 iulie 2020.

Zodiac chinezesc: miercuri, 8 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ocazie perfectă pentru a sărbători realizările de la locul de muncă. Într-un final ai ajuns în postul pe care ți-l doreai. Și unde mai pui că și salariul este pe măsură.

ADVERTISEMENT

Bivol

Provocările nu sunt pentru a-ți pune piedici, ci pentru a te face mai ambițios și mai încrezător în forțele proprii. Nu da înapoi și mergi mai departe.

Tigru

Și ce dacă este abia jumătatea săptămânii, relaxează-te. Plimbă-te prin parc, încarcă-ți bateriile, vei avea nevoie din plin a doua zi la birou, la serviciu.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu mai lenevi aiurea și pune-ți mintea la contribuție. Nu duci lipsă de idei, trebuie doar să le pui în aplicare. Ai tot sprijinul din lume, mai ales din partea familiei.

Dragon

Ai sperat într-o reconciliere cu un amic din trecut, dar împăcarea nu ține doar de tine. Nu poți să-i ceri unei persoane un lucru pe care nu și-l dorește.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Partenerul de viață te trădează în cel mai urât mod posibil. Descarcă-ți furia și spune ce ai pe suflet, apoi calmează-te. Nu este un capăt de țară. Soarele va răsări într-un final pe strada ta.

Cal

Ești tras în jos de cercul de prieteni, însă nu realizezi asta decât când este prea târziu și nu mai poți da înapoi. Deschide bine ochii și vezi ce se întâmplă în jurul tău.

Capră

Ești conștient că trebuie să faci ceva pentru viitorul tău, dar momentan nu faci nimic în acest sens. Aștepți să fii împins de la spate, mai bine ia atitudine. Nu mai aștepta ziua de mâine.

Maimuță

O conexiune puternică se produce fără să realizezi. Nu-i poți spune inimii pe cine să iubească. Ai să fii surprins de cine de îndrăgostești.

Cocoș

Datoriile se tot strâng de la o zi la alta. Ar fi cazul să nu mai arunci banii pe haine și accesorii și să mai dai și la întreținere. N-ai vrea să te trezești în stradă.

Câine

Ești urmărit de ghinion și ai senzația că nu vei ajunge niciodată la lumină. Nu te da bătut și luptă din toate puterile pentru a-ți fi bine. Totul ține de tine.

Mistreț

Zi perfectă pentru a o dedica pasiunilor. Dacă te-ai plictisit de cele vechi, nu-i nimic, ai de unde alege. Echitația se află pe lista ta?

ADVERTISEMENT