Life

Zodiac chinezesc: marți, 9 februarie 2021. Șarpele are o zi productivă

08.02.2021 | 15:40
Zodiac chinezesc marti 9 februarie 2021 Sarpele are o zi productiva
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 9 februarie 2021, aduce realizări la locul de muncă pentru unele zodii, dar și noroc în plan sentimental pentru altele. 

Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să fie calmi și să nu spună lucruri pe care le-ar putea regreta mai târziu.

ADVERTISEMENT

FANATIK își aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele și provocările acestei zile.

Zodiac chinezesc: marți, 9 februarie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Te așteaptă o zi agitată la locul de muncă, însă merită să faci câteva eforturi, pentru că recompensa va veni în scurt timp. Concentrează-te mai mult și totul va ieși exact așa cum îți dorești.

ADVERTISEMENT

Bivol

O persoană apropiată îți aduce reproșuri legate de o problemă mai veche și relația dintre voi are de suferit. Încearcă să porți o discuție calmă cu persoana respectivă și să nu pui paie pe foc pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Tigru

Nu stai foarte bine la capitolul finanțeși te gândeșto să lucrezi în plus pentru a-ți mări veniturile. Asigură-te că poți face față stresului înainte să iei o decizie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești un răspuns pozitiv la un interviu de angajare și nu știi dacă ești pregătit să renunți la actualul loc de muncă. Nu trebuie să te grăbești cu o hotărâre, analizează bemeficiile de la fiecare job în parte

Dragon

Ai de rezolvat multe treburi pe care le-ai lăsat pe ultima sută de metri și nu știi când vei avea un moment liber astăzi. Ai putea cere ajutor dacă nu poți face față la toate sarcinile.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță o zi productivă atât la locul de muncă, cât și acasă. Reușeti să duci la bun sfârșit toate proiectele, iar în a doua parte a zilei începi să faci reamenajări interioare prin locuință.

Cal

Sunt șanse mari să ai noroc în viața sentimentală și să începi o relație cu o persoană din anturajul tău, cu care te înțelegi bine. Ia lucrurile încet și exprimă-ți sentimentele sincer.

Capră/ Oaie

Ai nevoie de un nou început, te-ai plictisit de rutină și parcă nimic nu te mai mulțumește. Gândește-te daă ai nevoie de o schimbare de carieră sau și în viața personală.

Maimuță

Toată lumea are nevoie de tine astăzi și nu știi cum să-ți împarți timpul pentru a-i ajuta pe ceilalți. Gândește-te și la tine și refuză politicos situațiile în care nu poți interveni, mai ales că ai și tu lucruri de rezolvat.

Cocoș

Ai de luat o decizie radicală și te gândești constant la schimbările pe care le va aduce în viața ta. S-ar putea să fie greu la început, dar cu timpul o să-ți dai seama că totul a fost spre binele tău.

Câine

Un conflict cu unul dintre prieteni sau cu persoana iubită îți schimbă total starea de spirit. Cea mai bună soluție este să aștepți ca lucrurile să se calmeze și să nu spui lucruri sub influența nervilor.

Mistreț

Un proiect la care ai lucrat mult timp îți aduce succes în plan profesional și urmează să primești un bonus sau o promovare, unde vei avea și mai multe beneficii.

ADVERTISEMENT