Life

Zodiac chinezesc: miercuri, 23 februarie 2021. Dragonii sunt puși la încercare

23.02.2021 | 13:30
Zodiac chinezesc miercuri 23 februarie 2021 Dragonii sunt pusi la incercare
Zodiac chinezesc: miercuri, 23 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient aduc diverse întâmplări și situații tensionate pentru ziua de miercuri, 23 februrie 2021. Nativii au de trecut proba răbdării atunci când se confruntă cu anumite probleme. 

Totodată, unii se bucură se armonie în viața de cuplu și de succes în carieră. Apar noi oportunități de afirmare și persoane care să-i ajute în demersurile lor la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți dezvăluie care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos la ce te poți aștepta în această zi.

Zodiac chinezesc: miercuri, 23 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua îți aduce șansa de a te face remarcat la locul de muncă. Superiorii vor fi surprinși plăcut de noie tale idei și proiecte, însă trebuie să-ți faci curaj să le prezinți, altfel nu au de unde să știe cât de bine te descurci.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai noroc în plan financiar. Eforturile de la serviciu au început să dea roade și sumele de bani îți intră în cont, spre bucuria ta. Ai de gând să faci unele renovări prin locuință cu banii câștigați sau chiar să planifici o călătorie.

Tigru

Te lovești de mai multe situații neprevăzute și răbdarea îți este pusă la încercare, mai ales atunci când anumite persoane parcă se „joacă” cu nervii tăi. Lucrurile se rezolvă dacă dai dovadă de calm și cumpătare.

ADVERTISEMENT

Iepure

O persoană din trecut revine în viața ta și vrea să reluați relația, fie că este vorba despre una de iubire sau prietenie. Amintește-ți ce te-a făcut să te îndepărtezi de persoana respectivă și gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie.

Dragon

Sunt multe tensiuni la locul de muncă din cauza problemelor cu șefii. Simți că proiectele tale nu au fost deloc luate în considerare și vrei să iei atitudine. Dacă asta nu era destul, primești și mai multe sarcini între timp, care te vor epuiza până la sfârșitul zilei.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu vrei să faci pace cu o persoană cu care ai fost în relații bune la un moment dat. Poate că nu merită să reluați legătura, dar nici dacă porți pică nu te va ajuta prea mult. Lămuriți lucrurile și încercați măcar să vă limitați la o relație profesională.

Cal

Certurile din familie îți creează probleme la locul de muncă, pentru că nu te poți concentra. Ocupă-te doar de  treburile simple și discută cu cei dragi atunci când ajungi casă, lucrurie trebuie rezolvate într-un fel sau altul.

Capră/ Oaie

Nu ai chef de nimic și nici starea de sănătate nu este prea bună. Ia-ți o zi liberă și poate mergi la un controș, sunt șanse mari să fie vorba de o epuizare fizică și emoțională.

Maimuță

Ai norocn plan sentimental. Relația cu partenerul este foarte bună și deja plănuiți un viitor comun. De altfel, partenerul te surprinde cu o veste îmbucurătoare.

Cocoș

Ai încheiat recrnt o relație și nu știi dacă ești pregătit să mergi mai departe alături de altcineva. Există cineva pentru tine și se află mai aproape decât crezi, trebuie doar să iei în seamă eventualele semnale.

Câine

Primești o promovare la locul de muncă, moment pe care îl aștepți de mult timp. Ești gata să-i impresionezi pe superiori și colaboratori cu planurile tale originale.

Mistreț

Simți nevoia să te detașezi de ceilalți și să petreci puțin timp în singurătate. Te macinăț o problemă mai veche și vrei să reflectezi o perioadă asupra ei.

ADVERTISEMENT