Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 1 noiembrie 2020. Noi oportunități profesionale pentru Tigri

31.10.2020 | 14:31
Zodiac chinezesc pentru duminica 1 noiembrie 2020 Noi oportunitati profesionale pentru Tigri
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 1 noiembrie 2020, anunță o zi prielnică pentru comunicarea cu cei dragi, cu persoana iubită și pentru reconectarea cu familia

Marii înțelepți din Orient prevăd o zi în care majoritatea semnelor zodiacale tind să se relaxeze, după o săptămână foarte agitată și cu multe provocări.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile și întâmplările pentru ultima zi a săptămânii. Citește mai jos și află cum va decurge prima zi a lunii noiembrie pentru tine.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 1 noiembrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Se anunță o zi încărcată pentru nativii din zodia Șobolanului, deși este a doua zi de weekend. Primesc apeluri din toate părțile, atât din partea familiei, cât și din partea colegilor de la birou, așa că relaxarea mult dorită mai poate aștepta.

ADVERTISEMENT

Bivol

După o săptămână încărcată, este timpul ca Bivolii să culeagă roadele efortului depus. Se pare că munca asiduă nu a fost în zadar, iar acești nativi vor fi recompensați cu o sumă de bani, tocmai bună pentru planificarea unei plimbări de sfârșit de săptămână.

Tigru

Ziua de duminică îți va aduce noi oportunități financiare, iar o cunoștință te va contacta pentru a îți propune să puneți bazele unei afaceri împreună. Deși, inițial, tinzi să refuzi propunerea, parcă nu pare o idee rea, de vreme ce ești un izvor de creativitate și ți-ar plăcea să îți pui planurile în aplicare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cuvintele celor din jur tind să te afecteze mai mult decât oricând, așa că decizi să te detașezi de colegi și de prieteni și să petreci mai mult timp cu tine însuți. Încerci să te axezi pe latura ta spirituală și, spre finalul zilei, te vei simți mult mai bine.

Dragon

Luna noiembrie nu începe bine pentru tine, de vreme ce te confrunți cu o migrenă greu de suportat. Nu ești în apele tale astăzi și, deși primești invitații în oraș de la cei apropiați, preferi să îți petreci ziua pe canapea, alături de o cană de ceai fierbinte.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Astăzi vei fi surprins/ă de către persoana iubită cu un cadou de suflet, poate o ieșire sau o declarație frumoasă, nu este neapărat ceva material. Gestul te va emoționa, așa că decizi să îi acorzi mai multă atenție partenerei/partenerului, de vreme ce te-ai axat prea mult pe muncă în ultimul timp.

Cal 

Gândul că săptămâna următoare te așeaptă noi proiecte profesionale, pe care va trebui să le coordonezi, nu îți dă pace. Poate că ar fi mai bine să nu te îngrijorezi, de vreme ce totul va ieși perfect, iar tu ai toate atuurile să reușești.

Oaie

Te confrunți cu multă energie negativă din partea celor din jur, iar gestul unei persoane apropiate a umplut paharul. Riști să îți pierzi cumpătul, așa că îți recomandăm să ieși singur/ă la o plimbare în natură pentru a-ți limpezi mintea.

Maimuță

Nici că se putea ca ultima zi de weekend să decurgă mai bine pentru nativii din zodia Maimuței. Vei fi înconjurat/ă de persoane calde și primitoare, care îți vor transmite energia de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. Vei participa la discuții din care vei avea multe de învățat.

Cocoș

Vei primi o invitație din partea persoanei iubite. Fie că este vorba despre o plimbare în aer liber, fie că îți va pregăti o cină romantică, partenera/partenerul simte nevoia să petreceți mai mult timp împreună, iar socializarea vă va fi benefică.

Câine

Este posibil să primești un apel din partea unei persoane interesate de o relație, de o conexiune. Se așteaptă un răspuns important din partea ta în ceea ce privește sfera sentimentală.

Mistreț

Astăzi simți nevoia să te reconectezi cu familia și să le faci o surpriză celor dragi. Ai de gând să îi inviți pe apropiați la cină, să mai povestiți și să vă cereți sfaturi.

 

ADVERTISEMENT