Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 august 2020. Maimuța se confruntă cu probleme financiare

01.08.2020 | 14:11
Zodiac chinezesc pentru duminica 2 august 2020 Maimuta se confrunta cu probleme financiare
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc aduce schimbări majore pentru data de 2 august 2020. Caii au câteva conflicte interioare, par a fi nemulțumiși de unele decizii pe care le-au luat. Parcă nu mai au încredere în ei.

Maimuțele au ceva probleme financiare pentru că și-au epuizat toate resursele, iar problemele sunt departe de a se fi terminat. De partea cealaltă, Șarpele se bucură de armonie și echilibru.

ADVERTISEMENT

Luna august începe cu multe schimbări, procese de conștiință, etape încheiate, dar și noi începuturi. Este luna în care vom aduna ceea ce am semănat până acum.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 2 august 2020

Sobolan

Este momentul tău. Dacă simți că cineva încearcă să îți pună piedici, asigură-te că nu te vei lăsa doborât. Mergi pe drumul tău, indiferent care este acela. Bazează-te pe diplomație și tact.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai pierdut un proiect și ești foarte dezamăgit, dar nu trebuie să te dai bătut. Mergi înainte până la punctul final. Ești destul de detașat de partea romantică, de iubire. Te simți singur. Nu mai ai încredere în oameni, dar trebuie să te resuscitezi singur.

Tigru

Profită de perioada avantajoasă pe care o travrsezi, pentru a începe proiecte noi. Vei avea de luat niște decizii importante în dragoste. Ceva din trecut se întoarce și vrea să vă împăcați. Aveți grijă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vezi începe ziua cu ceva discuții la locul de muncă, ce te vor debusola complet. Nu-ți pierde cumpătul, ai nevoie de concentrare maximă în această perioadă și nu trebuie să faci pași greșiți. În același timp, dă-ți voie să te răsfeți puțin.

Dragon

Ai avut multe de învățat în ultima vreme, despre tine, dar mai ales despre ce se întâmplă în jurul tău. Ar trebui să renunți la critici și la dorința de a face totul perfect. Ai așteptări prea mari de la tine și de la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Este ziua ta, te bucuri de tot ce e bun și frumos alături de familie și prieteni. Chiar dacă alegi să rămâi în casă, vei avea parte d emomente unice, de relaxare, atmosferă bună. Poate, totuși, pe seară, ieșiți la o plimbare.

Cal

Ceva vă dă bătăi de cap și vă atrică liniștea interioară. În plus, conflictele interioare pe care le aveți își pun amprenta asupra stării dumneavoastră. Nu vă pierdeți cu fira și, cel mai important, nu vă pierdeți încrederea în propiile decizii.

Capră / Oaie

Fă-ți timp și pentru tine. Prea mult te-ai dedicat celorlalți . Evemntual, iați o mini vacanță pentru a-ți încărca bateriile, pentru că ai nevoie. Dacă nu vei organiza puțin, te vei lovi de frustrări mai devreme sau mai târziu.

Maimuță

Petreci prea mult timp rezolvând problemele altora, motiv pntru care ai ajuns la fundul sacului și nu mai ai resurse pentru a te susține pe tine.  Stabilește-ți niște priorități, pentru că nu ai cum să susții totul singur.

Cocoș

Aveți probleme financiare și nu știți de unde să mai scoateți bani, iar problemele continuă să apară. Dacă lucrezi în domeniul artelor sau al comunicării, foarte bine faci. Salvarea ta ar putea veni chiar de acolo.

Câine

Ai pierdut un proiect la care ai lucrat foare mult timp și în care ai investit speranțe și entuziasm. Nu renunța, se pot schimba lucrurile. Mergi înainte până la punctul final. Te bucuri de toată susținerea Universului.

Mistreț

Fiecare zi este un nou început. De la asta trebuie să pornești. Este o zi în care trebuie să preiei inițiativa, să ieși din zona de confort și să te apuci de treabă. Oferă ceea ce primești, nu mai face compromisuri pentru cine nu trebuie.

 

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO