Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 17 august 2023. Bivolii, în al nouălea cer. Ce vis li se va îndeplini

Zodiac chinezesc pentru joi, 17 august 2023. Predicțiile marilor înțelepți din Orient. Bivolii își vor vedea visul cu ochii.
16.08.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 17 august 2023 Bivolii in al noualea cer Ce vis li se va indeplini
zodiac chinezesc noiembrie 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Predicții astrale pentru nativii zodiacului chinezesc, de joi, 17 august 2023. Unii dintre ei își vor schimba radical viața, iar alții vor avea parte de momente neplăcute. De asemenea, Bivolii vor trăi emoții intense, după ce li se va îndeplini un vis pe care l-au avut de multă vreme în minte.

Predicțiile zodiacului chinezesc. Ce se întâmplă nou în viețile nativilor, joi, 17 august

Șobolan

Șobolanul vrea să pună bani deoparte. Pentru ca acest lucru să devină realitate, va renunța la a-și mai satisface anumite mofturi și nu va mai da bani împrumut decât celor dragi, adică membrii familiei. Șobolanul se va avea un simț de răspundere foarte serios față de situația sa financiară.

ADVERTISEMENT

Bivol

Momente de fericire supremă pentru Bivoli. Un vis din copilărie va deveni realitate, iar nativii vor fi o vreme cu capul în nori. Cu greu vor conștientiza ce li se întâmplă, dar din momentul în care se vor obișnui cu ideea, totul i se va părea ca și când i s-ar cuveni.

Tigru

Tigrul nu va asculta sfatul unei persoane apropiate și va avea de suferit. Se va simți jenat, însă nu mai are încotro. Situația este deja îndeplinită și tot ceea ce trebuie să facă este să accepte momentul. Pe viitor, trebuie să ia în considerare îndemnurile bune.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va fi agitat întreaga zi de joi. Se va simți presat de lumea din jur și nu știe cum să reacționeze, încât să nu creeze o imagine negativă despre sine. Iepurele treubuie să nu se mai simtă atât de nervos, fiindcă s-ar putea îmbolnăvi.

Dragon

Dragonul va fi contactat de o persoană din trecut. Aceasta îi va propune o ofertă de nerefuzat Dragonlui, dar el va avea o reticență. Nefiind sigur de onestitatea celor din jur se va gândi o perioadă până când se va pronunța definitiv.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele se va simți trădat de amicii săi. Nu le va spune o vreme despre acest sentiment, dar în cele din urmă va răbufni și nu va fi prea plăcut. Drept urmare, acum este momentul să dea și el cărțile pe față, iar lucrurile să se clarifice.

Cal

Calul va avea parte de o călătorie de vis. Însoțit de un grup de prieteni, va străbate munți și cărări și se va încărca pozitiv. Natura îl încântă, iar Calul va avea senzația că se află într-o altă lume, datorită frumuseții de care va fi înconjurat.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra va dori să cunoască mai multe limbi străine, așa că se va pune cu burta pe carte. Cu toate că nu va mai interacționa o vreme cu nimeni, așa cum o făcea cândva, efortul nu va fi în zadar. Meritele îi vor fi răsplătite pe măsura implicării.

Maimuță

Maimuța își stabilește limite în penultima zi din cursul săptămânii. Vrea să fie mai respectată, în urma unui episod în care a avut parte de o umilință foarte mare. Maimuța nu va mai permite nimănui să-i calce demnitatea în picioare de acum încolo.

Cocoș

Cocoșul va da peste un moment la care nu-și dorea să fie martor. Va încerca să uite totul, dar va fi aproape imposibil. Cocoșul se va simți cu musca pe căciulă, dar cel mai bine ar fi să spună ceea ce a văzut, în așa fel încât să nu mai poarte pe umeri nicio povară.

Câine

Câinele va încerca să cucerească inima unei persoane pe care abia a cunoscut-o, dar sentimentele nu vor fi reciproce. Se va confrunta o vreme cu respingeri, dar în cele din urmă situația s-ar putea înclina în favoarea sa. Momente de fericire supremă îi așteaptă.

Mistreț

Mistreții se vor trezi la realitate. După o perioadă în care au ignorat adevărata situație din jurul lor, în sfârșit vor spune lucrurilor pe nume. Vor fi apreciați pentru curaj și multă lume va lua exemplul lor. Îi așteaptă o perioadă de glorie eternă.

ADVERTISEMENT