Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 ianuarie 2021. Capra are tendința de a părăsi drumul bun

20.01.2021 | 15:06
Zodiac chinezesc pentru joi 21 ianuarie 2021 Capra are tendinta de a parasi drumul bun
Zodiac chinezesc: luni, 15 februarie 2021. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 21 ianuarie 2021, le poate da mari dureri de cap nativilor. Unii se confruntă cu stări interioare care nu le dau pace, în timp ce alții sunt puși în fața unor situații limită. 

Discuțiile fără perdea, precum și cele în care zodiile dau tot din casă s-ar putea să nu le aducă nimic bun. Mesajul marilor înțelepți din Orient este să fie discreți și atenți la persoanelor cărora le împărtășesc gândurile, sentimentele și trăirile lor.

ADVERTISEMENT

Este o zi în care generozitatea este pusă la grea încercare. Nativii trebuie să fie cu ochii în patru și la excese, de toate felurile, indiferent că este vorba de sănătate sau de alte aspecte. Iritarea și supărarea își fac și ele simțite prezența, mai anunță zodiacul.

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 ianuarie 2021, pentru fiecare semn în parte

Șobolan

Sentimentele negative ți-au invadat suflet și nu mai vezi nicio cale de ieșire. Ar fi bine să-ți deschizi mintea și să vorbești cu o persoană care te poate scoate la liman. Nu e timp de pierdut.

ADVERTISEMENT

Bivol

Realizezi că banii puși deoparte la pușculiță nu au fost strânși degeaba. Fii econom și de acum înainte și succesul nu va întârzia să apară. Totul ține de hotărârile pe care alegi să le faci.

Tigru

Ești atât de ocupat încât nu mai ai timp de nimic. Pare greu de crezut că totul de rezumă la muncă, însă încerci să fii mai bun pe zi ce trece. Competiția asta cu tine nu te va ajuta pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Iepure

Suferința și trăirile interioare ies la suprafață mai devreme sau mai târziu. Nu aștepta să ajungi pe marginea prăpastiei și găsește calea de mijloc care să te ajute să supraviețuiești.

Dragon

Te bucuri de energie și momente plăcute în compania familiei. De mult așteptai să iei o pauză de la serviciu. Poate chiar plecați într-o mică excursie, unde să te simți în largul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vorbești mult și spui în stânga și-n dreapta tot ce ai în plan. Nu ar strica să nu mai dai tot din casă și să fii discret. Vei vedea că lucrurile frumoase vor veni mai repede decât te aștepți.

Cal

E o zi perfectă pentru a-ți încărca bateriile. Ești epuizat și nu mai dai randament, nu strică să iei o pauză de la tot și toate. Fii doar tu cu tine și lucrurile vor sta cu totul altfel.

Capră

Ai tendința de a te abate de la planul inițial. Ai plecat la drum cu o idee, dar pe parcurs te-ai lăsat dus de val. Indicat ar fi să-ți revizuiești proiecte și să revii pe calea cea bună.

Maimuță

Ești pregătit să faci față provocărilor pentru că vei avea din plin? Ești bombardat din toate părțile de probe și teste. Ai ceva de demonstrat atât la muncă, cât și în viața de zi cu zi.

Cocoș

Timiditatea nu te ajută deloc. Ai nevoie de încredere pentru a duce la bun sfârșit ce ai în minte. Lasă-te ajutat de cei din jur, sfaturile lor pot fi benefice.

Câine

Cauți motive de ceartă și de scandal. Te alimentezi cu astfel de situații și apoi regreți amarnic. Nu mai fii atât de slobod la gură, temperează-te când ești în preajma oamenilor.

Mistreț

Nu accepți ideea de a fi manipulat și înșelat, dar asta nu te împiedică să apelezi la aceste „trucuri”. Ai grijă, ulciorul nu merge de multe ori la apă și s-ar putea să te lovești rău de tot de situații similare.

ADVERTISEMENT