Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 martie. Avertisment pentru Iepure

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 martie. Iepurele primește un avertisment, iar Dragonul ar fi bine să facă un pas în față.
20.03.2024 | 15:15
Zodiac chinezesc pentru joi 21 martie Avertisment pentru Iepure
Zodiac chinezesc săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, se anunță o zi agitată pentru Cal. Maimuța în schimb e pusă în fața unei decizii importante, în timp ce Mistrețul are parte de o călătorie. Pentru Bivoli se anunță o zi plină de surprize.

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 martie. Tigrul e fericit

Șobolan

Apar niște cheltuieli neprevăzute joi care îți vor da bugetul peste cap. Este bine să știi când e momentul să ceri ajutor. Totuși, ia această situație ca o lecție de viață și ai grijă să nu mai ajungi în acest punct din nou.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă mari surprize joi, atât acasă, cât și la locul de muncă. O rudă îndepărtată la care ții foarte mult ți-ar putea face o vizită. De asemenea, la locul de muncă vei vedea că oamenii te apreciază, în felul lor.

Tigru

Ai toate motivele să fii fericit, joi, 21 martie. S-au aranjat lucrurile în viața ta, iar problemele care te măcinau în sfârșit dispar din peisaj. Bucură-te de o zi liniștită, poate chiar presărată cu mici gesturi din partea oamenilor dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu lua decizii importante joi și de asemenea, evită să întreprinzi acțiuni noi. Mai așteaptă puțin, pentru că nu e momentul tău norocos. Astrele vin cu un avertisment și îți recomandă să rămâi unde ești acum.

Zodiac chinezesc pentru joi, 21 martie. Oaia are chef de ceartă

Dragon

Conform zodiacului chinezesc, a venit momentul să faci un pas în față. Dacă stai să aștepți să fii remarcat, timpul trece, iar frustrările cresc. Impune-te și vin-o cu ideile tale, pentru că rezultatele s-ar putea să te surprindă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O oportunitate interesantă pe plan personal apare în peisaj. Dacă vrei să îți schimbi locuința, fie o să primești un ajutor complex din partea unei persoane, fie o sumă consistentă de bani care te va ajuta să îți îndeplinești această dorință.

Cal

O zi foarte agitată pentru tine. Conform zodiacului chinezesc, ai de rezolvat probleme administrative, iar în centrul familiei au loc de asemenea discuții. Orice ar fi, păstrează-ți calmul în fața acestei presiuni imense. Lucrurile se vor redresa curând.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ești irascibil joi, 21 martie și oricine ajunge să vorbească cu tine intră automat într-un conflict. Cel mai bine ar fi să nu îți verși nervii pe toată lumea și să creezi certuri. Unii nu îți înțeleg starea și s-ar putea ca la final să ai de pierdut.

Câinele vrea să fie singur

Maimuță

Ai de luat o decizie importantă și nu știi ce este cel mai bine pentru tine. Dacă până acum ai tot primit ajutor, iată că de această dată a venit momentul să te bazezi doar pe instinctul tău. Ești singura persoană care poate face alegerea corectă.

Cocoș

Nu mai aștepta ca lucrurile să se schimbe și fă tu primul pas. Obișnuiești să despici firul în patru deseori, iar unele oportunități dispar până când îți faci tu calculele. A venit momentul să fii ceva mai rapid.

Câine

Conform zodiacului chinezesc, simți nevoia să rămâi tu cu tine. Ai nevoie de timp să îți aranjezi gândurile și e de înțeles de ce trebuie să stai singur. Nu trebuie decât să îi faci și pe ceilalți să îți înțeleagă atitudinea.

Mistreț

O călătorie fulger îți va da planurile peste cap joi. Dacă urma să petreci timp cu familia, iată că locul de muncă s-ar putea să te cam țină pe drumuri. Vestea bună este că măcar scapi de rutina zilnică. Restul se rezolvă pe parcurs.

ADVERTISEMENT