Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 24 septembrie 2020. Probleme de sănătate pentru Bivol

23.09.2020 | 11:50
Zodiac chinezesc pentru joi 24 septembrie 2020 Probleme de sanatate pentru Bivol
ADVERTISEMENT

Așa cum te-a obișnuit, FANATIK vine cu noutăți și îți prezintă, ca în fiecare zi, zodiacul chinezesc. Ziua de joi, 24 septembrie, a pregătit noi provocări pentru nativi atât în plan familial, cât și în sfera financiară.

În timp ce unii nativi se dedică întru totul proiectelor profesionale, alții preferă să se axeze pe relaxare și să petreacă mai mult timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient ne sfătuiesc să ne focusăm pe noi înșine și să evităm să ne suprasolicităm, pentru a nu ne fi pusă în pericol sănătatea. Iată ce zodii sunt în pericol.

Zodiac chinezesc pentru joi, 24 septembrie 2020.

Șobolan

Nativii din zodia Șobolanului sunt pe val în ultimul timp, iar săptămâna aceasta au avut parte numai de realizări. Atât la serviciu, cât și în relația cu cei dragi, lucrurile par să stea bine, așa că, spre sfârșitul zilei, aceștia decid să se axeze pe propria dezvoltare spirituală și să își dedice mai mult timp relaxării.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu prea acorzi atenție alimentației și orelor de somn, iar asta s-ar putea să îți afecteze sănătatea. Încearcă să renunți pe cât posibil la vicii și să te focusezi asupra unui stil de viață sănătos și echilibrat, pentru a nu regreta mai târziu.

Tigru

Ești prea focusat pe muncă și tinzi să uiți cât de importantă este relația cu cei dragi, mai ales dacă este vorba de familie. Se pare că i-ai cam neglijat pe cei din jur și orele petrecute la birou, peste program, par să își spună cuvântul. Îți recomandăm să suni pe cineva apropiat și să planificați o escapadă de weekend.

ADVERTISEMENT

Iepure

Îți începi dimineața cu multă energie și chef de viață. Ești pus pe fapte mari și nimic nu îți stă în cale, așa că le transmiți și apropiaților starea ta de bine. Spre seară este posibil să primești o veste neplăcută, însă nu pare a fi ceva îngrijorător.

Dragon

Îți amintești care a fost ultima ta ieșire în aer liber? Probabil că nu, pentru că a trecut foarte mult timp de când ai făcut o plimbare în natură. În ultima perioadă te preocupă doar proiectele profesionale și ai uitat cât de important este să te relaxezi. Fă-ți timp și pentru tine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Răutățile persoanelor din jur te afectează foarte tare și simți că nu le poți face față celor invidioși. De ceva vreme încoace, pare că ești pe val pe plan profesional, iar asta nu îți poate aduce decât rivali. Unii oameni încearcă să îți pună bețe-n roate, așa că fii cu ochii-n patru.

Cal

Aștepți cu nerăbdare weekend-ul, deoarece se anunță o ieșire cu cei apropiați. A fost o săptămână grea pentru tine, plină de provocări și noi proiecte, iar acum visezi la puțină relaxare.

Capră/Oaie

Dorința ta permanentă de a evolua din punct de vedere financiar te pune și astăzi pe gânduri. Îți începi ziua încercând să găsești diverse soluții pentru problemele cu care te confrunți și, mai spre seară, cineva drag vine cu o idee care poate schimba radical direcția în care te îndrepți.

Maimuță

Pentru tine, ziua de joi începe cu o veste bună, care te înveselește instant. Fie că este vorba despre o mărire de salariu, un nou proiect profesional sau o propunere din partea partenerului, ceva te determină să fii productiv astăzi și să te dedici în întregime muncii.

Cocoș

Relația dintre tine și persoana iubită se îmbunătățește treptat, în ciuda conflictelor din trecut. Se pare că ați conștientizat amândoi că socializarea și discuțiile sincere reprezintă cheia unei relații fericite și nimic nu vă mai stă în cale.

Câine

Ziua de joi vine pentru nativii din zodia Câinelui cu noi oportunități financiare. Îți ies în cale persoane influente, cu un talent aparte în sfera antreprenorială, de la care ai foarte multe de învățat. Acordă mare atenție sfaturilor primite și cu siguranță nu vei regreta.

Mistreț

Dimineața începe pentru tine cu gânduri mari. Decizi să te focusezi mai mult pe muncă și să analizezi la rece situația critică în care se află compania din care faci parte. Vei veni cu soluții noi, iar colegii îți vor fi recunoscători.

ADVERTISEMENT