Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 27 august 2020. Nativii din Maimuță ar putea da lovitura la bani

26.08.2020 | 16:18
Zodiac chinezesc pentru joi 27 august 2020 Nativii din Maimuta ar putea da lovitura la bani
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru joi, 27 august 2020, se anunță a fi unul plin de surprize. Nativii din zodia Maimuță ar putea avea mare noroc în plan financiar.

Totul pe când mare parte din nativi se regăsesc la o răscruce de drumuri, în această perioadă din an. Nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece doar cu mult calm vor rezolva tot ce se ivește în viețile lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete, pentru fiecare dintre cei 12 nativi ai zodiacului chinezesc. Începând cu 25 ianuarie 2020, anul Șobolanului de Metal a fost cel care a înlocuit anul Mistrețului. Iată ce se anunță pentru ziua de joi în cazul Dragonilor, Tigrilor sau Șobolanilor, aflați și ei în impas.

Zodiac chinezesc pentru joi, 27 august 2020. Pentru mulți nativi se anunță un viitor bănos!

Șobolan

Acești nativi nu trebuie să mai pună presiune pe aspectele nu foarte importante din viețile lor. Zodiacul de joi, 27 august, arată foarte bine în cazul zodiei Șobolan. Va putea să se elibereze de stres odată cu lăsarea serii, când e posibil să revadă mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii au un ritm ceva nu tocmai alert, dar se vor pune mai în mișcare atunci când va fi momentul. Sunt determinați să scape de obiceiurile nocive și să apeleze la un stil de viață ceva mai sănătos.

Tigru

Pentru nativii Tigru se anunță o zi foarte favorabilă din punct de vedere astral. Destinul ține cu ei și în această perioadă, motiv pentru care cei care știu că au muncit foarte mult vor culege în sfârșit și roadele.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nativii Iepure pot apela la acele gesturi despre care știu că vor face diferența, mai ales în cazul persoanelor pe care doresc să le cucerească. Se vor delecta cu tot soiul de activități în această perioadă, dar gândul le fuge la cineva foarte special din viața lor.

Dragon

Dragonii vor avea parte de întâlniri neașteptate care le marchează sfârșitul lunii august din 2020. Le sunt benefice toate întrevederile, mai ales cu prieteni sau apropiați pe care nu i-au mai văzut de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Cei sub semnul Șarpelui vor putea avea mai multă libertate și au de gând se bucure de acest aspect printr-o vacanță pe care o plănuiau de ceva timp.

Cal

Nativii Cal ar putea avea parte de câteva întâlniri romantice, dar dacă nu vor putea ajunge la vreo concluzie nu trebuie să se îngrijoreze. Căile iubirii sunt cu siguranță încurcate.

Capră

Zodiacul chinezesc anunță planuri date peste cap și decalaje în cazul Caprelor (Oaie). Vor fi cu ochii pe ceas mai mult decât își doreau dacă vor porni într-o călătorie.

Maimuță

Cei născuți sub semnul Maimuță au parte de momente foarte bune joi, pe 27 august, când vor primi sume considerabile de bani. Ar putea fi vorba de un cadou, o primă de la locul de muncă, fie chiar despre o moștenire.

Cocoș

Cocoșii nu trebuie sub nicio formă să își neglijeze odihna. În caz contrar, tot stresul acumulat în ultima perioadă va începe să își spună cuvântul în cele mai nepotrivite momente.

Câine

Trebuie să asculte cu ceva mai multă atenție sfaturile primite, mai ales la locul de muncă. Ar putea cauza chiar un accident dacă este vorba de persoane care lucrează cu utilaje sau mașinării. De aceea sunt sfătuiți să fie ceva mai atenți.

Mistreț

Mistreții se vor putea delecta cu momente de relaxare dacă își doresc să profite mai mult de timpul lor liber. Ar putea încerca noi activități pe care le evitau până acum tocmai din pricina lipsei de timp.

ADVERTISEMENT