Life

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2021. Dragonii dau marea lovitură a vieții lor

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2021: Dragonii dau marea lovitură a vieții lor din punct de vedere profesional!
22.09.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2021 Dragonii dau marea lovitura a vietii lor
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna octombrie 2021, Dragonii vor reuși să surprindă pe toată lumea cu ideile lor. Vor fi în centrul atenției atingând un succes important.

Dragonii încep luna octombrie în forță. Multe dintre lucrurile la care au sperat vor deveni realitate. Se îndeplinesc o serie de vise și văd cu ochii lor cum se schimbă totul în bine.

ADVERTISEMENT

Maimuțele intră și ele cu dreptul în a doua lună a toamnei. Sunt mai hotărâte ca niciodată să se implice în activități noi, să se deschidă către alte lumi pe care nu le-au mai explorat până acum.

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2021

Iepurii sunt puși în fața unor alegeri dificile, dar vor face față tuturor situațiilor complicate din viața lor. Nu le trebuie altceva în afară de multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Șerpii își fac prieteni noi și se bazează pe farmecul lor personal pentru a obține ce își doresc. Unele planuri ale lor încep să prindă contur.

Bivolii nu sunt în apele lor în luna octombrie, dar nu trebuie să dispere. Cele mai multe probleme cu care se vor confrunta vor fi de natură birocratică.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc au un octombrie plin de preocupări. Primesc tot felul de informații alarmante și trebuie să facă un triaj serios. Nu pot crede chiar tot ce aud.

Câinii sunt puși să facă și ei alegeri, dar de data asta în dragoste. Cei căsătoriți ar putea vedea cum mariajul lor se clatină sub ochii lor.

ADVERTISEMENT

Caii au noroc financiar în cea de-a zecea lună a anului. Fac tot felul de achiziții importante pentru confortul familiei.

Mistreții își schimbă stilul de viață

Mistreții se decid să-și schimbe complet stilul de viață. Se pun pe primul loc și încep să facă mai multă mișcare, să fie mai atenți la ce mănâncă și să nu ignore programul de somn.

Tigrii duc tot felul de războaie cu colegii de la locul de muncă. Nu se simt în largul lor și vociferează des.

Șobolanii recurg la noi tertipuri pentru a afla informații vitale pentru un proiect personal. Vor să fure meserie, însă le e din ce în ce mai greu, căci se lovesc de porți închise.

Cocoșii au o lună bună pentru a o petrece alături de cei dragi. Familia va fi refugiul lor, locul în care se vor simți cei mai fericiți.

 

ADVERTISEMENT