Life

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2020. Ce aduce toamna pentru Bivoli și Maimuțe

11.08.2020 | 12:05
Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2020 Ce aduce toamna pentru Bivoli si Maimute
ADVERTISEMENT

Îți oferim cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna septembrie 2020. Toamna va începe cu multe surprize plăcute, dar doar pentru cei care vor ști să le primească!

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2020

Bivolii vor începe toamna cu mai mulți bani în buzunar. Nu e de mirare căci acești nativi au muncit din greu în ultima perioadă, iar acum culeg roadele eforturilor lor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele vor fi ceva mai întărite după un august plin de dificultăți, în care răbdarea și nervii lor au fost puse la grea încercare. Se așază lucrurile în sfârșit și își pot continua activitățile pe care le aveau de mult planificate.

Oile din zodiacul chinezesc au parte din septembrie de aventuri-surpriză. Vor ajunge împreună cu persoana iubită în locuri minunate și vor admira peisaje pe care nu le-au mai văzut niciodată.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt puși și ei să facă drumuri, însă nu pentru distracție, ci în interes de serviciu. S-ar putea să aibă de alergat chiar prin țări străine.

Caii reușesc să se liniștească după un august agitat. Au nevoie de încurajări și trebuie să nu se mai apuce de mai multe lucruri în același timp, ci să le ia treptat.

ADVERTISEMENT

Dragonii încep o nouă relație

Tigrii simt iubirea plutind în aer și vor fi săgetați de Cupidon undeva la mijlocul lunii septembrie.

Cocoșii au parte de conflicte cu persoanele din familie chiar de la începutul lunii. Pun piciorul în prag și nu mai suportă anumite miș-mașuri.

ADVERTISEMENT

Iepurii au parte de un septembrie liniștit. Nu se întrevăd cine știe ce evenimente. Totul va fi destul de monoton.

Șerpii trebuie să treacă peste niște obstacole birocratice în prima parte a lunii, iar din 15 septembrie încolo s-ar putea să își schimbe jobul, alegând străinătatea.

Șobolanii vor dori să fie în spatele cortinei. Simt nevoia de retragere pentru a-și încărca bateriile, căci ultimele luni din an au fost epuizante pentru ei.

Dragonii și Mistreți au oarecum același destin în luna septembrie. Pentru ei lucrurile pot lua întorsături neașteptate.

Vor fi pregătiți să facă schimbări mai ales la nivel personal, iar Mistreții, de pildă, se vor apuca de renovări.

Dragonilor le poate apărea în cale o iubire nouă, fierbinte, acea iubire de vară care anul ăsta a întârziat și sosește toamna. Acești nativi vor acorda o nouă șansă dragostei.

 

ADVERTISEMENT