Life

Zodiac chinezesc pentru luni,18 octombrie 2021. Mistreții vor avea noroc la bani 

Zodiac chinezesc pentru luni, 18 octombrie 2021. Iată ce rezervă astrele la început de săptămână
17.10.2021 | 14:56
Zodiac chinezesc pentru luni18 octombrie 2021 Mistretii vor avea noroc la bani
Horoscop chinezesc, luni, 18 octombrie 2021. Sursa foto: PureWow
ADVERTISEMENT

Începutul de săptămână se anunță unul favorabil pentru semnele zodiacului chinezesc. În timp ce unele se vor bucura de noroc în plan financiar, altele și-ar putea găsi marea iubire.

Mistreții vor fi cei mai norocoși la bani, luni, 18 octombrie 2021. De asemenea, sunt și semne zodiacale care vor plăti pentru cum au greșit celor din jur.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 18 octombrie 2021

Bivol

Te vor frământa mai multe gânduri despre ceea ce ai făcut în ultima vreme. Vei avea de semnat și multe documente, dar astrologii te sfătuiesc să le amâni, deoarece nu este bine să faci astfel de lucruri la început de săptămână.

Cineva apropriat ți-ar putea face cunoștință cu o persoană de care te-ai putea îndrăgosti. Așadar, nu ar strica să faci un prim-pas.

ADVERTISEMENT

Tigru

Nu te mai văita pentru ceea ce ți se întâmplă. Cu toții avem momente mai puțin frumoase în viață. Deși ai crede că doar ție ți se întâmplă lucruri negative, nu este adevărat.

Bucură-te de ceea ce se întâmplă pozitiv în jurul tău, cum ar fi relația bună cu partenerul. Dacă ești de mai mult timp singur, și tu ai putea întâlni, asemeni Bivolului, persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Iepure

Multă voie bună din partea Iepurelui, luni. Prin buna lor stare vor bucura pe toată lumea din jur.

Atenție, însă! Prin veselia ta i-ai putea enerva pe alții, așa că ai grijă cu cine îți împarți momentele de fericire.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor avea un început de săptămână excelent! Vor primi vești bune de la prieteni dragi din străinătate, iar persoana iubită le va pregăti o surpriză de neuitat.

Atenție și în cazul tău! Daca esti la începutul unei relatii lasă lucrurile să se întâmple pas cu pas.

Șerpii îi vor da de gol pe cei ce le-au spus secrete

Șarpe

Șerpii vor da cărțile pe față.  Veți demasca o persoană care de mai mul timp vă spunea lucruri negative despre cei apropiați.

Acest pas vă va aduce multă satisfacție, aprecieri din partea celor din jur, dar și multă ură din partea celui care vi s-a destăinuit. Astrologii vă sfătuiesc să fiți prudenți în următoarea perioadă

Cal

Caii ar putea fi puțin scoși din sărite luni. Nu acordați prea multă atenție, căci lucrurile ar putea să devieze.

Capră/Oaie

Deși v-ați propus să puneți în aplicare anumite lucruri, iată că va trebui să mai amânați din ele. Veți primi și o veste bună despre ceva față de care erați curioși de ceva timp.

Maimuță

Maimuțele vor fi foarte vesele, la fel la Iepurii luni. Vor binedispune pe toată lumea. Maimuțele ar putea fi invitate și la o vacanță de vis, peste hotare.

Cocoș

Cocoșii vor trebui să-și reia motivația și să dea tot ce au mai bun la locul de muncă. În caz contrar, nu vor mai avea parte de tot ceea ce li s-a promis de către șefii lor.

Cocoșii ar putea primi și o veste mai puțin plăcută luni. Drept urmare, s-ar putea întrista

Câine

Câinii vor fi nedumeriți luni. Se vor gândi la toate criticile primit în ultima perioadă, de la cei din jur. Nu mai acordați atenție părerilor celorlalți.

Trebuie să găsiți forța interioară și fiți așa cum erați cândva: plini de entuziasm.

Mistreț

Mistreții ar putea avea parte de avansare în funcție la locul de muncă și de o mărire a salariului. Nu se așteptau la acest lucru.

Ceea ce părea dificil, iată că se va îndeplini. Astrologii spun că sunteți pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT