ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 16 februarie 2021. Calul are probleme financiare

Autor: Bogdan Solomon | 15.02.2021 | 16:02
Zodiac chinezesc pentru marți, 16 februarie 2021. Calul are probleme financiare
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de marți, 16 ianuarie. Sursa foto: Pixabay

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de marți, 16 februarie, o zi în care s-ar putea să ai probleme financiare, mai ales dacă ești născut sub semnul Calului. Cei din jur vin cu diverse propuneri, dar te sfătuim să le refuzi.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar există riscul să producă schimbări deloc benefice pentru viitorul tău profesional. Ar fi mai bine să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat în momentul de față.

Te numeri printre nativii din zodia Maimuței? Veștile sunt cât se poate de bune, pentru că debordezi de energie și reușești să duci la bun sfârșit un proiect care îți dădea bătăi de cap încă din toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 16 februarie

Șobolan

Dificultățile financiare declanșează o ceartă în familie, dar ești suficient de lucid cât să-i pui capăt fără mari probleme. Dacă ți se acordă șansa de a prelua un proiect important, nu o rata!

Bivol

Ești plin de încredere și dai randament din toate punctele de vedere, mai ales că problemele de comunicare dispar cu desăvârșire. La cât ești de harnic, s-ar putea să pleci și într-o călătorie de afaceri.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai parte de un program încărcat la locul de muncă și devii irascibil. Sfatul nostru este să nu îți manifești nemulţumirea în faţa şefului. Numai de un scandal nu ai nevoie acum.

Iepure

Ai şanse de reuşită în tot ce faci, atât la locul de muncă, cât și în relația cu persoana iubită. Secretul tău? Încrederea în forțele proprii. Ea te ajută să depășești orice moment dificil.

ADVERTISEMENT

Dragon

Chiar dacă situaţia financiară nu este îmbucurătoare, de ce să-ți pierzi optimismul? Va reveni pe făgașul normal cât de curând, trebuie doar să ai puțină răbdare. Și să acționezi cu mai multă prudență la locul de muncă.

Șarpe

O persoană cu ceva mai multă experiență de viață îți propune să te implici într-o afacere care în scurt timp îți va aduce o sumă importantă de bani. Spre seară, ești nevoit să pleci într-o călătorie în interes de serviciu.

ADVERTISEMENT

 Cal

În prima parte a zilei încerci să rezolvi o problemă financiară mai veche. Depinde doar de tine dacă reușești sau nu. În cazul în care primești diverse propuneri, ar fi mai bine să le refuzi elegant.

Capră/Oaie

O afacere demarată recent alături de un prieten își arată roadele și asta nu poate decât să te bucure. Unde mai pui că acum poți să îți faci planuri îndrăzneţe de viitor şi să cumperi un obiect de valoare pe care ți-l dorești de mult timp.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Un prieten îți propune o colaborare avantajoasă și împreună veți avea parte de satisfacţii materiale nesperate. Asta dacă nu te lași pradă impulsurilor de moment și refuzi oferta. Gândește-te bine înainte să-i dai un răspuns.

Cocoș

Ești în formă maximă și faci planuri îndrăzneţe. Ba chiar te bate gândul să investești bani într-o nouă afacere şi te pregătești să pleci într-o scurtă călătorie. Sunt mari şanse de reuşită.

Câine

Toate iniţiativele pe care le ai se dovedesc a fi inspirate și pline de satisfacţii pe plan profesional. Asta dacă dai dovadă de perseverenţă. Nici când vine vorba de relația cu persoana iubită nu ai motive să te plângi.

Mistreț

Pleci la drum dis de dimineață. Este o scurtă călătorie în care îmbini interesele profesionale cu cele personale. Ai încredere în intuiția ta, încearcă să-ți asumi cât mai puține riscuri și totul va fi bine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!