Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 17 ianuarie 2023. Iepurii stârnesc invidie la serviciu

Zodiac chinezesc, specific zilei de marți, 17 ianuarie 2023. Astrologii au pregătit noi vești importante pentru cei 12 nativi.
16.01.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru marti 17 ianuarie 2023 Iepurii starnesc invidie la serviciu
Ce au rezervat astrele pentru ziua de marți, 17 ianuarie 2023. Sursa foto: The Spruce
ADVERTISEMENT

A doua zi a săptămânii va pune zodiile într-o nouă postură, prin care vor trebui să ia hotărâri importante legate de viitorul lor.

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 17 ianuarie 2023

Iepurii vor avea de confruntat marți invidiile colegilor de serviciu. Iată în rândurile următoare horoscopul pentru toți nativii.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii se vor teme să intervină într-o situație conflictuală. Astrologii îi sfătuiesc să își facă un pic de curaj, pentru a salva persoana aflată în postura de victimă.

Bivol

Bivolii trebuie împinși de la spate pentru a reuși să discute cu o persoană importantă. Le va fi greu, dar în cele din urmă vor reuși.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii ar putea fi induși în eroare în legătură cu niște cifre, la locul de muncă. Vor avea mari bătăi de cap la începutul zilei, dar treptat se va soluționa totul.

Iepure

Iepurii stârnesc invidie la serviciu în rândul colegilor. Le vor reuși un proiect care nu a fost ușor de făcut și vor fi lăudați pentru performanța lor, de către conducere.

ADVERTISEMENT

Dragon

Probleme în plan sentimental pentru Dragoni. Acești nativi vor fi nevoiți să lămurească anumite comportamente dubioase, cu persoana iubită.

Șarpe

Șarpele ar putea fi invidios pe un amic mai vechi. Nu va fi mândru de acesta, chiar dacă el îi va oferi o veste bună în legătură cu locul său de muncă.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor avea parte de o surpriză uriașă. Cei dragi le-au pregătit o petrecere în mod neașteptat, dar va fi legată de o reușită a lor.

Capră

Caprele trebuie să renunțe la a mai cheltui bani mulți, pe lucruri nesemnificative. Nu fac decât să-și facă rău și să își risipească bugetul pentru care au muncit ore întregi.

Maimuță

Maimuța este hotărâtă să renunțe la persoanele toxice. Își dorește o schimbare radicală, în bine, în viața sa, de aceea trebuie să elimine tot răul din jur.

Cocoș

Cocoșul va pune la punct o persoană apropiată care îl tot tachina de ceva timp. Acest nativ nu mai vrea să fie călcat în picioare.

Câine

Câinele ar putea fi atras într-o capcană de către un apropiat. Trebuie să fie cu ochii în patru pe tot parcursul zilei.

Mistreț

Mistreții vor cunoaște din nou succesul. În plan profesional li se va întâmpla ceva măreț, de care și ei vor rămâne uimiți.

ADVERTISEMENT