Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 22 septembrie 2020. Probleme în amor pentru Iepure

21.09.2020 | 13:48
Zodiac chinezesc pentru marti 22 septembrie 2020 Probleme in amor pentru Iepure
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezință zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 22 septembrie, iar noutățile vin din direcții multiple pentru nativi. Pentru unii dintre ei, vibrația zilei este una cât se poate de pozitivă, alții, în schimb, nu vor avea prea multe motive de fericire.

Astrologii orientali vorbesc de o scădere a moralului venită odată cu schimbarea vremii care va afecta o bună parte din nativi.

ADVERTISEMENT

Vor exista momente tensionate în familiile unora dintre zodii și probleme în amor pentru unele semne zodiacale. Cu toate acestea, se va simți o îmbunătățile a stării de spirit pentru unele semne ce au trecut recent prin momente dificile.

Zodiacul chinezesc de marți, 22 septembrie. Probleme sentimentale pentru Iepure

Șobolan

Se pare că te-ai împăcat, într-un fericit final, cu gândul că a venit toamna. Schimbările de temperatură au generat schimbări de temperament care par să nu-ți mai dea bătăi de cap și lucurile par să intre pe făgașul normal. Ziua se anunță una liniștită, fără probleme prea mari pe niciunul dintre planuri.

ADVERTISEMENT

Bivol

O veste proastă face ziua de marți cum nu se poate mai rea. Sunt probleme la locul de muncă, viitoare lucruri care se pot întâmpla și pe care nu le poți influența cu absolut nimic. Nu e cazul să-ți faci gânduri rele de acum. Nu vor influența decât în mod negativ. Așteapă ca lucrurile să se definitiveze, vei avea suficient timp să te îngrijorezi atunci, nu are rost să o faci de două ori.

Tigru

Ziua demarează cum nu se poate mai bine. Dimineața zilei de marți aduce cu ea o veste bună care privește, în special, sfera financiară. O primă sau un bonus la locul de muncă, poate chiar vânzarea unor obiecte de care voiai de mult să scapi sunt lucruri care pot să vină cu începutul zilei. Ai mare grijă la sănătate, pot apărea probleme dacă nu ești precaut.

ADVERTISEMENT

Iepure

O problemă sentimentală îți cauzează neliniști serioase în ziua de marți. O ceartă serioasă cu partenerul de viață, o infidelitate descoperită sau o ruptură care îți e confesată, sunt evenimente care pot să se ivească încă din zorii zilei. E de prisos de explicat că vor schimba total starea de spirit și ziua o să decurgă cât se poate de rău.

Dragon

Se anunță niște cheltuieli considerabile pentru Dragoni. Sunt puși în fața faptului împlinit și vor accepta renovările pentru care insista partenerul de viață de multă vreme sau, pur și simplu, ceva s-a defectat și trebuie neapărat înlocuit. Este o investiție majoră și cauzatoare de griji cu privire la stabilitatea financiară.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O zi în care acest nativ este cu capul în nori. Sunt semne de oboseală sau diverse întâmplări recente care îi țin mintea ocupată și o să dea senzația că nu se află în încăpere pe parcursul întregii zile, atât la locul de muncă, cât și acasă.  Tot ce trebuie să facă e să se concentreze pe lucrurile care se întâmplă în momentul de față, fără a canaliza toată atenția în alte locuri sau asupra lucrurilor pe care nu le poate schimba.

Ziua de marți, 22 septembrie, vine cu probleme de sănătate pentru Maimuță și certuri pentru Câine

Cal

Nu este o zi bună să te plângi cât ești de obosit. Oboseala întervine atunci când nu te odihnești suficient, iar când petreci un weekend întreg, e greu de crezut că te vei simți în formă zilele ce urmează. O posibilă variantă ca să-ți recapeți forțele e să abandonezi ce mai ai de făcut prin casă și, o dată cu terminarea job-ului, să te bagi direct la somn.

Capră/Oaie

Sunt mari șanse să ai o zi promițătoare din punct de vedere sentimental. Dacă încă nu ți-ai găsit perechea, marți sunt mari șanse să apară cineva compatibil în peisaj. Dacă deja ai o relație, vor apărea semne că aceasta este pe drumul cel bun sau poate chiar partenerul să te surprindă cu un cadou sau o veste bună.

Maimuță

Mici probleme de sănătate vor ridica semne de întrebare cu privire la vizita la medic pe care o tot amâni. Nu ți se pare că ar fi o idee bună, încă. Sănătatea nu este un capitol de neglijat, așa că ar fi bine să vezi ce se întâmplă cu migrenele ce tot te chinuie de câteva zile.

Cocoș 

Se anunță o zi plăcută, fără probleme sau griji. Se poate să faci un drum în a doua parte a zilei sau să primești vizita unor prieteni. În orice caz, seara se lasă cu o mică reuniune care ridică moralul tuturor și asigură o doză sănătoasă de bună dispoziție pentru toată lumea.

Câine

O ceartă în familie sau o discuție în contradictoriu dimineața vor da o senzație de regret pe parcursul întregii zile. E bine să măsori cuvintele pe care le vei rosti înainte să o faci, altfel poți să rănești persoane dragi și să ai remușcări pe toată durata zilei. Problemele se vor rezolva odată cu întoarcerea acasă, nimeni nu mai are chef să-și amintească discuția cu pricina.

Mistreț

Nu e nimic rău în dispoziția nu tocmai pozitivă pe care o ai în ultima vreme. Schumbările climatice pot fi cauza pentru care parcă le vezi pe toate negre. Lucrurile nu se vor îndrepta, va fi și mai frig, dar poți să încerci să te adaptezi acestor modificări fiind o parte normală a anului. Asteniile sunt normale, doar că nu trebuie scăpate din mână.

ADVERTISEMENT